Sari la conținut

La KFC trebuie să răspunzi corect la o întrebare de la Bac pentru Wi-Fi gratuit

Mai e puțin până la bacalaureatul de anul acesta. Unii probabil că deja simt că le bate examenul la ușă, alții sunt pe sistemul „Nu e panică, man” și alții încep cu rugăciunile. Ei bine, îmi aduc aminte că preferam să merg la bibliotecă, la o cafea sau în KFC-ul de lângă liceu să mai citesc câte ceva. Și, chiar dacă ar părea ușor deplasat, am văzut foarte mulți liceeni care merg și învață în KFC.

Tocmai d-asta nu am  cum să nu mă bucur când văd inițiative de acest gen. Treaba-i destul de simplă, s-ar părea că cei de la KFC vor să facă un sistem prin care dacă vrei să te conectezi la Wi-Fi, va trebui să răspunzi corect la o întrebare de la Bac. Dacă ai răspuns corect, toată lumea-i fericită și tu vei avea net gratuit, dacă nu, vei fi redirecționat către o pagină unde-ți explică de  ce nu era varianta corectă și care este, de fapt, varianta corectă. 😀

Restaurantele KFC din toată ţara îşi vor schimba întregul sistem de rutere pentru a înlocui parolele de Wi-Fi existente cu sute de întrebări care se regăsesc şi în examenul de Bacalaureat.

Mecanismul este simplu. În momentul în care un client (targetul fiind adolescenţii) ajunge într-un restaurant KFC şi vrea să se conecteze la internet, va căuta reţeaua Wi-Fi Test. Apăsând butonul „Conectare”, va primi o întrebare dintr-o bază de date de întrebări de la examenul de Bacalaureat, toate aprobate cu profesori de liceu. Dacă va şti răspunsul corect, va avea internet gratuit timp de o oră (după o oră, procesul trebuie reluat).

Mie mi se pare super mișto ideea și sper să prindă. Pe de-o parte mă oftic că nu era treaba asta și când trebuia să dau eu bacul, dar aia e, nu le poți avea pe toate. :)) Vouă cum vi se pare ideea celor de la KFC?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: