Sari la conținut

Jurnal de trezit la 5 dimineața – Ziua 4

Jurnal-de-trezit-la-5-dimineața-ziua-4-cosmin-cengher

Dacă doar în prima zi de trezit la 5 dimineața am fost super plin de energie atunci când m-am trezit, în a 2-a și a 3-a zi m-am trezit puțin obosit , dar cu ceva mai puțină energie, acum iar sunt super plin de viață și am senzația aia de „pot să mut munții”. :)) Este incredibil cât de mult pot face 30 de minute în plus de somn – asta pentru că m-am culcat undeva în jur de 21:30 pentru că mă simțeam super rupt după o zi de muncă.

Ce mi se pare mișto în isprava asta cu trezitul la 5 dimineața este faptul că toată lumea mă întreabă cum e, cum mă simt, la cât adorm, cât timp am dimineața etc. Mi se pare foarte tare că oamenii au un interes pentru asta și văd asta și din numărul destul de mare de oamenii care citesc articolele din seria asta de „Jurnal de trezit la 5 dimineața”. Mă gândesc că dacă reușesc să transmit un vibe pozitiv și ideea de a se apuca de asta, e foarte tare.

Cum cred că va funcționa pe termen mai lung trezitul dimineața

N-am nici cea mai vagă idee. Am început asta ca să trec peste „NU-urile” pe care știam că mi le impun psihic și știind că dacă o pot face acum, o pot face oricând. Desigur, mă gândesc cum va funcționa asta vara. Când toată viața socială bubuie de lucruri de făcut, când stai pe afară ca să bei o bere la terasă până seara târziu, când nopțile de club sunt o chestie fină. Nu știu. Nu cred că voi putea să fac asta. Dar mai e până atunci. Deocamdată abia aștept să treacă iarna, să fie puțin mai cald afară pentru a ieși la alergat.

Spune-mi în comentarii ce părere ai despre isprava asta cu trezitul la 5 dimineața și dacă ai fi tentat să începi să faci și tu asta. 😀

2 comentarii la „Jurnal de trezit la 5 dimineața – Ziua 4”

  1. Mi-am propus de ceva vreme si eu, doar ca îmi lipsește motivația … poate ca nu a venit momentul pentru mine. Oricum te super apreciez! Sunt convinsă că vei găsi o formulă și pentru la vara, până atunci îți vei intra intr-un ritm. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: