Sari la conținut

Jurnal de trezit la 5 dimineața – Ziua 2

trezit la 5 dimineața - trezitul dimineața

Vezi cum a fost prima zi a jurnalului de trezit la 5 dimineața

Ieri, pe la ora 18:00, eram destul de surprins de faptul că deși m-am trezit la 5 dimineața și eram treaz de mai bine de 12 ore și încă mai am aveam un gram de energie. Asta până când am plecat de la birou și am dat nas în nas cu minunatul trafic din oraș. Începeam să simt puțin cum mă prinde oboseala și abia așteptam să ajung acasă să mă relaxez puțin după o zi de muncă.

Nu-mi dau seama dacă asta se datorează și faptului că am început să mănânc mai sănătos și să-mi înjumătățesc porțiile de mâncare. Cert este că undeva pe la ora 20:00 mă simțeam relaxat știind că mi-am terminat toată treaba pe ziua respectivă și că am timp doar pentru mine. Asta pentru că în general obișnuiam să lucrez seara, înainte de a dormi, iar randamentul meu este undeva spre zero la ora aia, după o zi de muncă.

Este a 2-a zi de trezit la 5 dimineața și trebuie să admit că a fost ceva mai greu decât ieri de a mă trezi. Însă, cu toate acestea, trebuie să mai adaug pe lista avantajelor de trezit la 5 dimineața și faptul că am dormit mult mai bine. Zic asta pentru că mă trezesc destul de odihnit dimineața și adorm mult mai bine seara. Cred că aici este important și că ora la care mi-am propus să adorm în fiecare seară este 22:00. Va fi destul de interesant când vor veni zilele pline și după programul de muncă sau serile de ieșit în oraș cu prietenii, dar vă povestesc când ajung acolo cum se pupă toate acestea cu trezitul.

Una peste alta, principalele motive pentru care am început isprava asta se păstrează! 😀 Sunt mult mai productiv dimineața și am mult, mult timp pentru mine și pentru a face lucruri. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: