Home Fără categoriePersonale Înseamnă că vă pasă de voi!

Înseamnă că vă pasă de voi!

by Cosmin Cengher
2 comments

Și vă mulțumesc sincer pentru asta. Pentru că demonstrați că nu suntem generația smartphone-urilor, generația Facebook și așa mai departe. Ok, suntem și asta pentru că astea sunt vremurile pe care le trăim. Dar dincolo de asta vă pasă de viitorul vostru și asta se traduce prin “Vă pasă de voi!” Și am realizat asta prin prisma a două articole.

“Cu ce am rămas din 12 ani de învățământ

“Cu ce am rămas din experiența Bacalaureatului”

Țin să vă mulțumesc maxim pentru faptul că au ajuns la foarte multă lume și părerile pe care le-a stârnit mă bucură. Probabil că vă întrebați de ce mă bucură.

Pentru că interesul cu care ați abordat aceste teme m-a pus foarte tare pe gânduri și mă bucur să văd că nu sunt singurul om care are acele păreri.

Demonstrăm că nu suntem niște neica nimeni, fără principii și fără anumite temeiurile pe care trebuie să le expunem de fiecare dată când avem ocazia. Sau să găsim ocazii să le expunem.

Spectacolul Vieții Cotidiene este un deliciu și o provare din ce în ce mai mare pe măsură ce voi îl citiți și găsiți aici răgazul necesar.

Și pentru asta VĂ MULȚUMESC!

S-ar putea să-ți placă

2 comments

Mihai 24 iunie 2015 - 0:18

n-ai de ce sa ne multumesti. noi ar trebui sa fim cei care-ti multumesc ca ne faci sa realizam ca nu suntem singurii care nu fac parte, intr-un fel, din generatia “noua”. well, keep up the good work;)!

Reply
Spectacolul Vietii Cotidiene 24 iunie 2015 - 12:12

Mulțam, over&over again.

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: