Sari la conținut

Mai ai 2 zile în care te poți înscrie la Young PR Seminar

Ești student la comunicare, marketing, relații publice sau publicitate? Îți recomand maxim să te înscrii la ediția din acest an a Young PR Seminar. Are loc în data de 30 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Am fost și eu pentru prima oară anul trecut și nu am rămas dezamăgit de temele dezbătute. Plus de asta, am plecat de acolo cu foarte multe lucruri noi învățate pe care le-am pus în aplicare după. Am fost întotdeauna de părere că trebuie să te implici în activități extra facultate. Asta pentru că o să înveți mereu alte lucruri pe care facultatea nu ți le poate oferi. Așa că Young PR Seminar.

Workshop-ul este conceput sub forma unor sesiuni în care participanții vor învăța cele mai bune practici în relații publice. O să-ți conturezi, zic eu, o imagine mai clară a activității în relații publice. Asta pentru că speakerii vin cu experiența pe care au acumulat-o în mulți ani de activitate. Și, da, poți să furi multe de la ei. Și chiar cred că vei avea parte de multe sfaturi practice pe care să le poți folosi în următoarea sau în existenta ta activitate de specialist în comunicare.

Printre temele ce vor fi abordate în ediția cu numărul 9 de Young PR Seminar se numără:

  • Corporate Communication – Internal Communication
  • Corporate Communication – External Communication
  • Corporate Social Responsability
  • Brand Communication
  • Event Management
  • Digital PR & Social Media
  • Personal Branding

Partea mișto e că la fiecare sesiune poți pune întrebări (lucru pe care ți-l și recomand). Apropo, găsiți aici lista cu speakerii și programul ediției. Ce voiam să vă zic este că vă mai puteți înscrie până pe data de 13 martie, adicătelea doar astăzi și mâine. Așa că eu zic că ar trebui să vă grăbiți dacă vreți să participanți. Zic doar că n-o să vă pară rău de alegerea făcută! 😀

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: