Sari la conținut

Innovation Forum se arată a fi tare interesant

Tehnologia-i la tot pasul – mulți dintre voi știu că sunteți ancorați în realitatea digitală din ce în ce mai mult. La fel cum știm și acceptăm că în fiecare zi suntem consumatorii anumitor servicii sau produse care vin către noi din partea unor branduri. Fiecare visăm să avem un business al nostru, să fim inovatori în ceea ce facem și ne dorim să evoluăm continuu. Dacă v-am atras atenția, toate cele de mai sus vor fi explicate mai pe larg la Innovation Forum, un eveniment organizat de Revista Biz.

Innovation Forum are loc pe data de 6 aprilie, la Hotel Intercontinental și se arată a fi foarte interesant.

Pe lângă cele pe care vi le-am dat în scris mai sus, se va aduce în față și conceptul de „sharing economy”. Ca să n-o dau că știam, vă zic sincer că m-am pus un picuț pe research. Conceptul de „sharing economy” sau economie colaborativă presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă. Nu pare a fi un lucru nou, ci mai degrabă un lucru care a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a căpătat acum o altă formă bazată pe tehnologie și pe conectivitate. Ca să n-o mai dau din cărți, treaba asta de „sharing economy” se referă la creerea, producerea, distribuția, comerțul și consumul de bunuri și servicii de către persoane și organizații, în mod comun.

Dacă v-am atras și mai tare atenția, trebuie să vă spun că speakerii sunt următorii: Nicolae Victor Zamfir, Director General, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”; Robbie Khazzam, CEE Regional Manager, Uber, Iulian Pădurariu, Consultant de marketing asociat, Marks, Dragoș Sîrbu, CEO, Flanco și Anca Harasim, Director Executiv, Camera de Comerț Americană din România.

Mie mi se pare super mișto toată treaba și abia aștept să văd și să fur câte puțin de la fiecare. Dacă vreți să vă înscrieți, în cazul în care nu ați făcut-o deja, o puteți face prin acest formular, atât ca persoană juridică, cât și ca persoană fizică. Programul complet îl găsiți acilea.

Ne vedem pe 6 aprilie la Innovation Forum? Cum vi se pare? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: