Sari la conținut

Infografic: 32 de statistici interesante din social media

Că rețelele sociale se dezvoltă continuu știm deja. Că e tot mai greu să ținem pasul cu toate schimbările știm deja. Să folosim toate funcțiile noi apărute e deja complicat. Că suntem mereu curioși de multe statistici interesante din social media, suntem, dar nu știu cât de la curent suntem cu toate. Apropo de date, am văzut la Florea un infografic interesant despre cât de important e să oferi servicii de customer care în social media.

Am găsit zilele trecute pe marele tărăm al internetului acest infografic pe care vi-l las și vouă mai jos. Uitându-mă puțin prin el, trebuie să recunosc că am ridicat din sprâncene de câteva ori. Pe sistemul ăla de „n-are cum, bă”.

De exemplu: știai că 22% din populația lumii folosește Facebook-ul și că 76% din utilizatori s-au logat în fiecare zi în anul 2016? Dintr-un total de 7 miliarde și un pic de oameni, ar veni cam 1 miliard jumate de oameni care sunt pe Facebook. Nu știu cum vi se pare vouă, dar mie mi se pare foarte mult. :))

Sigur, în infograficul de mai jos găsiți multe alte statistici interesante din social media care v-ar putea pune puțin pe gânduri sau să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă. 😀

Găsiți mai jos 32 de statistici interesante din social media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: