Home Fără categorieDiverse Infografic: Nebunia în online și pe Facebook

Infografic: Nebunia în online și pe Facebook

by Cosmin Cengher
0 comment

Cu ceva timp în urmă vă ziceam că sunt câteva lucruri care nu-mi plac pe Facebook și câteva lucruri cu care se laudă oamenii pe Facebook. Oricum o dai, tot nu-i bine. Am văzut ieri la Chinezu acest infografic al “spălării pe creier”. Eu nu i-aș zice al spălării pe creier, ci mai degrabă al lucrurilor în care nebunia și paranoia oamenilor își spun cuvântul.

Nu știu de ce mi se pare că toți alegem să credem în ceva la care nu putem ajunge – fie că este vorba de Dumnezei, horoscop, astrologie, extratereștri, demonii babilonieni, daci, magicieni și alte nimicuri d-astea. Și da, îi înțeleg cumva pe oamenii care cred în lucrurile astea. E mai ușor așa. De ce să nu-ți pui credința într-un lucru care oricum nu ți-e dovedit și în care nu ști suta-n mie dacă să crezi sau nu?!

Dar meh, știți cum e, fiecare din noi avem gărgăunii noștri. :)) Vă las mai jos acest infografic despre ce au căutat oamenii cel mai mult în materie de masonerie, ocultism, astrologie, extratereștri, teorii ale conspirației, medicamente care, ca prin minune, îți vindecă tot și alte d-astea “magice”. Opera de mai jos este semnată de cei de la Zelist.

Infografic

Cum vi se pare acest infografic? 😀

S-ar putea să-ți placă

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: