Home Casual Infografic: 7 probleme și remedii pentru somn

Infografic: 7 probleme și remedii pentru somn

by Cosmin Cengher
1 comment

Să fie cu seara bună.

În cazul în care credeai că ești singurul care are probleme cu somnul, îți garantez că mai sunt și alții. Am găsit pe marele tărâm al net-ului acest infografic foarte mișto făcut. S-ar părea că cele mai comune lucruri care duc la un somn defectuos sunt problemele și grijile (asta zic 47 % din oamenii intervievați). Lucru care nu-mi e de mirare deloc – nu de alta, dar știm cu toții că atunci când te pui în pat meditezi la multe prostioare. Unele care-ți vin involuntar în minte. Și care te țin multă vreme treaz.

La un moment dat, pentru mine cel puțin, devine enervant că nu pot să adorm. Încerc tot felul de remedii pentru somn, dar mereu îmi aduc aminte de una “băbească”. 😀 Îmi aduc aminte că bunică-mea îmi zicea că trebuie să număr oi care trec gardul. :)) Nu am mai încercat asta demult, dar poate fi o variantă.

Vă las mai jos 7 probleme care cauzează insomnii. Probleme care vin și cu remedii pentru somn – un somn mai bun. 😀

remedii pentru somn

Sursă infografic: http://editorial.designtaxi.com/news-sleepmistakes151214/chart.jpg

S-ar putea să-ți placă

1 comment

Infografic: 36 de sfaturi pentru un 2016 mai bun - Cosmin Cengher 16 ianuarie 2016 - 12:17

[…] Știu că mulți la început de an și-au scris obiectivele pentru acest an și, mai mult sau mai puțin încearcă să le respecte. Duda e că trebuie să începem de la lucruri simple – de aceea am zis că poate fi foarte folositor acest infografic cu 36 de sfaturi pentru un 2016 mai bun. Iar dacă vremea vă trage la somn, v-am zis acum câteva zile de 7 probleme și remedii pentru somn. 😀 […]

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: