Sari la conținut

Încă 4 zile până la #Webstockro

A început numărătoarea inversă până la Webstock 2015, cel mai important eveniment de Social Media de pe meleagurile noastre. Cum v-am mai zis, sunt foarte nerăbdător să particip în calitate de blogger și este o mare onoare pentru mine. Evenimentul va avea loc vineri, 2 octombrie, în București, la JW Marriott. 

Uitându-mă pe lista cu speakerii de anul acesta, mare îmi fu surprinderea să văd foarte mulți oameni ai online-ului pe care îi apreciez și pe care îmi doresc de foarte mult timp să-i văd vorbind. Programul este unul foarte mișto și foarte tare structurat. Evenimentul va începe la ora 8 cu înregistrarea participanțiilor, urmând ca la ora 9 să înceapă conferințele. Loc mai mult decât prielnic să asculți poveștile oamenilor care sunt în miezul problemei când vine vorba despre Social Media.

În cea de-a doua parte a zilei, începând cu ora 14:30, vor începe cele 3 micro-conferințe ce se vor desfășura în paralel. The Debate Section (Online Communications și Working with Brands), The How-to Section (Blog Promotion și Video Blogging) și The Knowhow Section (Social Media Strategy și Social Media Career). Bineînțeles, informații privind programul complet și speakerii le găsiți aici. Problema o să fie să mă hotărăsc la care dintre micro-conferințe voi partipa, dar știu spre ce tind, cert este faptul că ceva mișto de undeva tot voi pierde. Dar nu le poți avea pe toate de-o dată. 🙂

După toate chestiuțele mișto care vor fi, ajungem cu pași mari spre Gala Webstock, între 19:00 și 21:00. Se vor acorda premiile pentru cele mai creative campanii realizate în acest an. Sincer, sunt tare, tare curios. Fiindcă, uitându-mă pe lista cu proiecte, mi-a fost foarte greu să decid care e cel mai mișto pentru mine. Abia aștept să văd decizia finală. Dacă vreți să aruncați un ochi peste proiecte și juriu, o puteți face aici.

Eu unul sunt tare nerăbdător până vineri. Cu cine mă mai văd la #Webstockro ?

Și să nu uit, mă pregătesc temeinic pentru a vă relata live tot ce se întâmplă acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: