Hello Doggie – primul proiect fotografic din România destinat câinilor și poveștilor lor

Hello Doggie Romania

Later edit 2020: Am lansat magazinul online Hellodoggie.ro, un site pentru iubitorii de câini unde aceștia vor putea găsi tricouri personalizate cu câini, tricouri de bărbați, tricouri pentru femei, ședințe foto personalizate pentru câini, vouchere cadou pentru ziua de naștere a prietenilor și alte lucruri ce urmează să fie lansate în curând. Intră și în magazinul online pe Hello Doggie.

Zilele trecute am lansat pe interneți Hello Doggie, proiectul la care am lucrat în ultima luna cu mare, mare drag. Am așteptat să-mi mai treacă puțin din entuziasmul debordant pe care l-am avut zilele astea de după ca să vă povestesc mai pe larg despre ce este vorba.

Hello Doggie este primul proiect fotografic din România destinat câinilor și poveștilor lor

La sfârșitul anului trecut i-am spus Andreei despre concept și ideea pe care o am atunci despre el. Nu aveam nume, nu aveam nici cea mai mică idee despre ce direcție va lua, știam doar că vreau să fac fotografii câinilor să fac cunoscute poveștile lor și să pun bazele unei comunități mișto cu oameni mișto.

Mulți mă întreabă cum mi-a venit ideea Hello Doggie

Povestea e destul de simplă – am crescut cu câine de la 6 ani, un caniș negru și creț pe care ai mei mi l-au cumpărat cu ultimii bani din buzunar de pe singura tarabă goală din piață de la un puștan. De atunci, până acum 2 ani a fost ca un prieten care știa mereu ce ai, cum să te înveselească și cum să te bată pe umăr ca să te joci cu el.

Când a murit, mi-am dat seama, după un timp, că nu am atât de multe poze cu el pe cât mi-aș fi dorit și mnah, uneori e mișto să te uiți la poze și să-ți aduci aminte de unele momente. Ideea de proiect fotografic tocmai de aici vine, de a le oferi oamenilor fotografii cu câinii lor, care vor rămâne mereu undeva stocate. În același timp, mi-am dat seama că știm povești despre oameni cu duiumul, dar despre câinii lor destul de puține. Iar cu elementele acestea în minte și cu ambiția de a construi o comunitate faină în minte s-a născut Hello Doggie, primul proiect fotografic din România destinat câinilor și poveștilor lor.

Cum funcționează proiectul Hello Doggie

Noi realizăm câteva fotografii profi cu patrupezii, stăpânii ne ajută cu una sau mai multe povestioare interesante despre ei și apoi le punem pe interneți la cules de like-uri și inimioare. 😀 Apropo de asta, dacă vreți și voi să faceți parte din proiect, ne puteți trimite un mail pe hellodoggie@cosmincengher.ro și stabilim toate detaliile acolo.

Unde poți urmări proiectul Hello Doggie

Ne-ar ajuta să împrăștiem vestea mai departe să ajungem la cât mai mulți iubitori sau posesori de câini. Ne puteți urmări pe:

Facebook
Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *