Sari la conținut

Postmodern Jukebox vin în București. Hai și tu!

Există muzică ce se ascultă dimineața la cafea, muzică de dansat, muzică de ascultat atunci când înveți sau muzică de ascultat când ești pierdut în propriile gânduri. Muzica aceea pe care o asculți oricând, la orice oră fără să bagi de seamă cum a trecut timpul. Să știi că fredonezi o piesă toată ziua după ce ai ascultat-o. Să te calmeze atunci când ai o zi obositoare. Să-ți începi ziua și muzica pe care o asculți să fie ca o cafea tare, să-ți dea putere și dorință de viață. Da, se poate și la cele mai matinale ore. 😀

Da, despre Postmodern Jukebox este vorba. 😀

Dacă te regăsești în cele spuse mai sus, atunci e clar că ai interacționat prin intermediul undelor și vibe-ului cu cei de la Postmodern Jukebox. După părerea mea, una dintre cele mai mișto trupe de cover-uri. Prima mea interacțiune cu cei de la Postmodern Jukebox a fost anul trecut prin toamnă, dacă nu mă înșel. Cumva au ajuns la urechile mele într-o zi mohorâtă și de atunci de fiecare dată nu „scapă” fără să fie ascultați câteva ore în șir. Ore care habar n-am cum trec. Asta se întâmplă și acum, pentru că încerc să-mi dau seama care este cover-ul meu preferat din cele peste 160 de videoclipuri pe canalul de Youtube. Mai jos, unul dintre preferatele mele, am ales cu greu doar unul preferat. 😀 Acum ai ocazia să-i vezi live la București pe data de 29 mai 2016.

Postmodern Jukebox concertează în București, la Sala Palatului, pe 29 mai.

Data de 29 mai trebuie trecută cu roșu în calendar. Cei de la Postmodern Jukebox vin pentru prima oară în România. Vor concerta la Sala Palatului, de la orele 20:00, într-un spectacol organizat de cei de la Events. La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații, cu piese fresh cu un sound familiar. Un spectacol de neratat, irezistibil pentru toate vârstele!  Trebuie să facem o impresie bună ca să mai vină, zic. Așa cum ne șade nouă bine.

Ca să fie un show complet trebuie să fie sala plină așa că să vă zic de bilete, nu? Acestea pot fi achiziționate din rețeaua Eventim. În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Deci, ne vedem pe 29 mai la concertul Jukebox, da? 😀

7 comentarii la „Postmodern Jukebox vin în București. Hai și tu!”

      1. Pingback: O piesă de pus pe repeat și pe care m-am tripat grav - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: