Sari la conținut

Hai la Social Media Summit București pe 19 februarie

Social Media Summit București, prima conferință de Social Media de anul acesta, are loc pe data de 19 februarie la Crowne Plaza București.

Pentru oricine care activează în domeniul online-ului, este de notorietate faptul că trebuie să creezi o entitate vie în spațiul virtual. Nu poți să reprezinți un brand care nu este activ pe imensul tărâm 2.0. Lumea nu o să aibă încredere în tine dacă nu vede că ești prezent măcar pe Facebook, să nu mai zic de celelalte rețele sociale. Pur și simplu trebuie să fii acolo. La fel se întâmplă și cu Social Media Summit București. Pentru că aici online-ul se împletește cu offline-ul.

Trebuie să vii la evenimentul organizat de Revista BIZ dacă vrei să afli ce forță are domeniul Social Media, care sunt strategiile pe care un brand trebuie să le dezvolte în vederea unei comunicări eficiente și care au fost campaniile de succes pentru anul 2015. Social Media Summit București reunește specialiști în comunicare din companii și agenții de PR, oameni de marketing și vânzări, dar și bloggeri. Evenimentul aduce acestora câteva studii exclusive, precum:

  • Cum a arătat blogosfera din România în 2015
  • Un top al bloggerilor cu care colaborează agențiile
  • Topul agențiilor cu care au lucrat bloggerii în anul 2015
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe
  • Un top al canalelor de comunicare pentru 2016

Trebuie să recunosc că sunt foarte curios cum vor arăta toate aceste studii și abia aștept să împărtășesc câte puțin din ele cu voi după eveniment. În ceea ce privește speakerii care vor fi prezenți la Social Media Summit București, puteți găsi o listă în curs de actualizare aici, iar programul evenimentului îl găsiți acilea.

Și asta așa să nu cumva să uit, mi-ar face mare plăcere să ne vedem la eveniment. Pentru că, dacă sunteți bloggeri, aveți acces gratuit. În limita stocului disponibil cum s-ar spune. 🙂 Tot ce trebuie făcut este să dați un mail la adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro cu titlul „Înregistrare blogger SMS București”. Dacă faceți parte dintr-o companie sau sunteți persoană fizică, vă puteți înscrie la această adresă.

În rest, să fie cu ziua bună și sper să ne vedem acolo. 😀

4 comentarii la „Hai la Social Media Summit București pe 19 februarie”

  1. Pingback: Ne vedem mâine la Social Media Summit, da? - Cosmin Cengher

  2. Pingback: #suntuntaran: Nu vreți să recunoașteți și voi? :D - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: