Sari la conținut

Hai cu mine la Bloggers Lan Party!

Ediția anterioară de Bloggers Lan Party a fost prima pentru mine. Nu știu cum să vă zic în mai puține cuvinte că mi-a plăcut. Sper doar că cel care va veni cu mine va simți cel puțin bucuria pe care am avut-o la ediția a 10-a. Pentru că da, Bloggers Lan Party a ajuns la ediția cu numărul 11. 😀

Trebuie să-ți spun și că nu e musai să fii cel mai înrăit gamer de pe fața pământului ca să vii cu mine la eveniment. Nu de alta, dar o să ne luăm bătaie și o să ți se pară funny că ne luăm bătaie. Firește, asta dacă nu vrei să câștigi toate premiile posibile și imposibile. :))

Ce mi se pare tare la Bloggers Lan Party ediția XI

E că se ține la Grand Combo, în Băneasa Shopping City, sâmbătă, de la ora 10 dimineața până la 20:00. Și mai mișto e că o să poți să te joci până n-o să mai poți. Dacă vii cu mine la BLPXI, te poți înscrie la campionatele de:

  • Overwatch
  • Bowling
  • Biliard
  • FIFA 2016
  • Simulator F1 
  • Boardgames

Partea caterincă e că te poți înscrie la toate dacă te țin degetele și abilitățile de mare jucător. :)) Eu m-am înscris la campionatul de biliard și la cel de FIFA, nu de alta, dar la astea măcar am mai acumulat ceva experiență până acum și este foarte posibil să nu mă fac foarte de rahat. Este posibil. :))

Dacă te-am convins cât de mișto o să fie la Bloggers Lan Party, intră pe acest link, completează căsuțele cu datele tale și hai cu mine! Sau, intră în secțiunea sunt cititor și caută-mă acolo.

Câștigătorul va fi ales prin random.org, să fie cât se poate de fair play pentru toată lumea. Recomandarea mea e să te grăbești pentru că te poți înscrie până în seara asta la ora 22:00. Pe sistem d-ăla de teleshopping, nu ezita, cumpără acum. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: