Sari la conținut

Weekend-ul ăsta, Guinness dă startul petrecerii de St. Patrick’s Day!

Guinness St. Patrick Day

– SLÁINTE, zic eu cu chef de a strânge gașcă pentru băutul din weekend!

– Ce-ai bă, te-ai dilit sau ai lăsat alcoolul să curgă înainte de weekend?

– Stai, mă, să-ți explic! Berea stout numărul 1 în lume, dă startul distracției de St.Patrick’s Day! Adică cum, zice el de parcă-l încântă ideea unei seri cu băieții. Știi tu, sărbătoarea aia care adună împreună peste 70 de milioane de oameni din întreaga lume, ziua națională a Irlandei care este sărbătorită în toate colțurile lumii. Știi tu, sărbătoarea aia în care sunt consumate undeva la 13 milioane de pinturi de Guinness.

– Du-te, bă, de aici că nu cred așa ceva.

– Hai lasă că vedem noi în weekend! 😀

Anul acesta, conceptul campaniei de St. Patrick’s Day este „Good Time for a Guinness”, ceea ce înseamnă că iubitorii berii stout cu aromă de orz prăjit și caramel sunt așteptați să petreacă alături de prieteni și să savureze o bere de o calitate superioară.

Și dacă tot vine weekend-ul, ce motiv mai bun puteam avea decât de a sărbători St. Patrick‘s Day la un pint de Guinness (sorry, mai multe pinturi de Guinness) alături de prieteni. Și ca să fie petrecere d-aia de care o să-ți amintești peste ani, petrecerile cu multe surprize se întâmplă în București în următoarele locații:  The Harp, Killkenny, pe la St Patrick, Primus și Terminus.

Așa că dacă o să tot auzi pe lângă tine SLÁINTE, urarea care leagă peste 70 de milioane de oameni din toată lumea de St.Patrick’s Day, să știi care-i faza cu el. Deci, în ce locații ne vedem sâmbătă seara? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: