Home Muzica Groove Hug – o trupă mișto ce trebuie văzută live

Groove Hug – o trupă mișto ce trebuie văzută live

by Cosmin Cengher
2 comments

Vă ziceam acum câteva zile, în cadrul evenimentelor de weekend că se deschide oficial Roaba de Cultură. Am fost și eu să iau pulsul sâmbătă. Multă lume faină și o atmosferă de stat pe plajă cu o bere rece în mână. Visuri, domne, visuri. Am picat la țanc, chiar când cei de la Groove Hug urcau pe scenă.

Nu mai auzisem de ei până atunci și chiar eram curios de stil și de atmosfera pe care o vor face. Având în vedere că lumea era într-un chill mood de invidiat, e cumva normal că nu puteai să faci ca toate cele, însă, cei de la Groove Hug cântă exact genul acela de muzică care te face să te miști și să nu poți sta locului. Fie că ții ritmul bătând din picior, fie că dai din cap pe ritmul pieselor, cert e că îți place. Și mai vrei. 😀

Având în vedere că sunt la început, eu unul abia aștept să văd care o să fie evoluția lor în continuare. Cert e faptul că muzica lor prinde la un anumit tip de oameni. E pentru ascultătorul care nu se dă în vânt după comercial. Și, sincer să fiu, sper să rămână pe “nișa asta”. Asta pentru că deja suntem prea asediați de muzica aia fără noimă și fără feeling (n-aș vrea să dau nume).

Vă recomand să-i urmăriți pe cei de la Groove Hug pe Facebook, pe contul de Youtube și pe cel de Soundcloud.

Eu zic doar că dacă prindeți din zbor că are loc vreun concert de-al lor, zic să nu stați pe gânduri și să mergeți să aruncați un ochi. Eu garantez că o să vă placă, dacă nu, aștept să aruncați cu roșii în mine. :))

Vă las mai jos o piesă de la ei ca să înțelegeți ce ziceam mai sus. 😀

S-ar putea să-ți placă

2 comments

Silviu Pal 23 mai 2016 - 17:55

Ce tare! Ii stiu, i-am vazut, imi place de ei.

Reply
Cosmin Cengher 23 mai 2016 - 21:40

Dap, eu abia aștept să-i mai văd. 😀

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: