Sari la conținut

Grand Combo e locul perfect pentru distracție

Săptămâna trecută ne-am „bătut” la Triathlon, After Work Triathlon. Cum altfel dacă nu cu o mână de alți bloggeri? Sigur, atunci când zic de triathlon deja vă gândiți la sport. Aș putea spune doar că a fost un triathlon un pic mai special: adicătelea unul compus din biliard, bowling și simulator de F1. Toate astea în Băneasa Shopping City, la Grand Combo.

Dacă tot am zis că a fost cu bloggeri, eu am fost în echipa lui Nihasa – restul fiind istorie. Glumesc! Poate că am rămâne în istorie doar pentru faptul că am ieșit pe ultimul loc, dar asta-i altă poveste. :))

Ajung acolo cu Marius, lumea deja se strânsese și se antrena de zor. Am zis să nu ne lăsăm mai prejos și să începem cu ce nu mai prestasem până atunci, cu simulatorul de Formula 1. Care apropo, e foarte dubios și caterincă în același timp. Vă las mai jos un filmuleț ca să înțelegeți ce și cum. După, am trecut, pe rând, pe la masa de biliard, unde am ajuns până în finala mică, dar și la pista de bowling. Loc unde mai fusesem o singură dată în viața mea, și atunci așa fugitiv.

Bineînțeles, treaba a fost pe sistem de competiție, dar noi am fost pe distracție. Și asta am și făcut, mai ales la bowling, cu Gulia și Bogdan. Ziceam că sunt praf înainte (și am și fost primele jocuri), apoi am început să prind eu care-i șmecheria pe acolo și am început să mișc și eu ceva, ceva. :)) Plus de asta, distracția mare a început la bowling abia când s-a terminat triathlon-ul.

Grand Combo e locul perfect pentru distracție, alături de prieteni, firește 😀

Zic că e locul perfect pentru distracție pentru că la Grand Combo găsești tot ce trebuie ca să te simți bine și să fie fun. Găsești:

  • Bowling – nu am numărat câte piste există, dar vă asigur că o să se găsească loc și pentru voi, Prețurile sunt de la 32 de lei/ oră.
  • Biliard – multe mese și sunt foarte profi, prețurile încep de la 8 lei/ oră.
  • Shuffle Board – nu am încercat, dar e musai data viitoare să dau o tură și pe la această masă. Eu am văzut doar una. Prețurile sunt tot de la 8 lei/ oră.
  • Jocuri pe consolă – Prețurile încep de la 5 lei/ oră. Ceea ce îmi place e că e un spațiu pe care nu cred că-l găsești în alt loc. Nu vă zic mai multe, dar cred că e foarte mișto. 😀
  • Simulator Nascar și F1 – pentru Nascar prețurile încep de la 5 lei/ 4 minute, pentru F1 6 lei/ oră. E mișto să încercați măcar o dată să vedeți cam care-i experiența.

Mai multe detalii despre prețuri găsiți pe site. Puteți să vă faceți un card prin care veți avea parte de multe avantaje.

Una peste alta fu fain la After Work Triathlon, nu că ar avea cum să fie altfel când ești înconjurat de bloggeri. 😀 Deci, dacă vreți vreodată să vă distrați alături de prieteni, puteți merge cu încredere la Grand Combo în Băneasa Shopping City. O să vă placă. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: