Sari la conținut

Poate așa învăț și eu să fac mâncare… :))

Eu cu gătitul suntem prieteni doar dacă e vorba de făcut sandwich-uri, cartofi prăjiți, omletă și, cel mult un ou fiert (care nu prea iese cum vreau eu de fiecare dată). Deci, una peste alta, nu mă înțeleg prea bine cu domeniul culinar. Și pentru asta cred că am nevoie de o conferință – Food Bloggers Conference. Pe data de 24 iunie, de la ora 10:00, la JW Marriott.

Pe cât de tare nu știu să fac de mâncare, pe atât de tare îmi place să mănânc. Mult și bine. 😀 Partea mai grea e atunci când sunt întrebat ce vreau să mănânc. Zic asta pentru că cei care mă cunosc știu prea bine că-mi e dificil să mă hotărăsc. Asta tocmai pentru că sunt atât de multe lucruri care-mi plac încât niciodată nu știu ce vreau în momentul respectiv să mănânc. Plus că, dacă printr-o minune a zeilor se face să gătesc ceva, nu fac mâncare pentru mine că eu mă satur deja din procesul facerii, ca să zic așa. :)) Și din nou ajung la ce am zis mai sus, chiar am nevoie de o conferință despre mâncare. Și dacă nu Food Bloggers Conference, atunci ce? 😀

Care-i faza cu Food Bloggers Conference

Întotdeauna am apreciat comunitatea bloggerilor de food din blogosfera românească. Apreciez maxim ce fac ei pentru că mie mi se pare foarte greu – dar și frumos în același timp. Food Bloggers Conference este genul de eveniment care reunește bloggeri, jurnaliști și fotografi culinari, dar și branduri cu notorietate în domeniul culinar. Dacă veți fi prezenți la conferință veți avea ocazia să descoperiți atât rețete de succes, cât și cum fac ei să-și crească audiența și vizibilitatea în Social Media.

Plus că vor fi speakeri mișto, să vă enumăr câțiva, zic: Joseph Hadad (Owner, Joseph Restaurant), Liviu Lambrino (Private Chef), Gabriel Toader (Chef, Cocoșu Roșu), Geanina Staicu-Avram (vlogger la JamilaCuisine.ro), Andreea Crăciun (Blogger, Andie.ro), Eliza Gutan (Owner, Playbake by Eliza), Cristina Mazilu (Owner, Mazilique Studio), Ana Consuela (Owner, Zexe Braserie), Dana Burlacu (Blogger, Prăjituri și Altele), Gabriel Gavrilescu (Blogger, AmuseBouche.ro), George Toma (Owner, Magazinuldeciocolată.ro), Sorin Axinte (Owner, Vanță în Toscana), Oana Bulexa (Managing Parner, MSLGroup The Practice), Elena Bululete (Managing Partner, Conan PR) și mulți alții. 😀

Dacă vreți să participați, lucru pe care-l recomand maxim, puteți solicita o invitație gratuită până pe data de 20 iunie. Programul îl găsiți aici.

Deci, ne vedem acolo? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: