Sari la conținut

Nu vreți să faceți un test gratuit de carieră?

Fă și tu un test gratuit de carieră și vezi cam pe unde te-ai încadra. 😀

Am găsit pe marele tărâm Facebookian acest test gratuit de carieră pe care vi-l super recomand să-l faceți. Acum ceva timp vă mai ziceam să faceți un test gratuit de personalitate. Și am văzut atunci că foarte mulți dintre voi ați intrat să completați datele necesare. Amu, că știți cam cum stați cu personalitatea, e timpul să trecem și la lucruri mai serioase (mi-e greu să fiu serios, dar fie :D). Adicătelea un test gratuit de carieră.

Vă ia puțintel timp să-l faceți, pe undeva pe la 20 de minute, plus – minus, dar eu zic că merită. Știu, dacă o să-l faceți o să spuneți pe parcurs că vă băgați picioarele și că renunțați. Treceți peste perioada aia și încercați să-l duceți la bun sfârșit.

La mine a ieșit în felul următor:

SUNTEȚI ANTREPRENOR

ANTREPRENORII sunt indivizi curioși și creativi care sunt în principal concentrați pe munca provocatoare și inovatoare. Când caută oportunități de locuri de muncă, antreprenorii caută companii în plină ascensiune care împărtășesc spiritul lor antreprenorial. Antreprenorii tind să fie concentrați pe soluții, ceea ce înseamnă că sunt foarte eficienți atunci când există o problemă activă de rezolvat. Aceștia înclină spre roluri de lideri și sunt concentrați pe dinamica echipei. Antreprenorii se plictisesc rapid dacă stau pe loc, ceea ce înseamnă că tot timpul caută să conducă echipa lor către noi provocări.

Deci, dacă aveți un pic de timp și dacă vreți să vedeți cam pe unde vă aflați din punct de vedere al carierei,  e un fel de musai să vă sacrificați timpul și să completați până la sfârșit testul. Și să încheiem așa în notă cu antreprenoriatul: Cam care credeți că e salariul mediu la care se așteaptă absolvenții unei facultăți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: