Fă orice să-ți îndeplinești visul! Dacă nu ai reușit înseamnă că nu a fost cel corect!

Încontinuu aud în stânga și dreapta păreri care susțin sus și tare că dacă ai un vis trebuie să mergi până în pânzele albe cu el. Pe jumătate corect, pe jumătate incorect, din punctul meu de vedere, evident. Corect știm cu toții de ce este, dar dacă ai încercat, ai tras tare mulți ani și tot nu ai reușit? La un moment dat este timpul să te pui un pic pe cugetat și să te întrebi, într-un moment de tu cu tine, dacă ce-ți dorești chiar e visul corect.

Astăzi se împlinește un an de când dădeam admitere la U.N.A.T.C – Actorie și aflam că am picat cu stil. Nu știu nici acum de ce, dar sincer nici nu mă interesează foarte tare. Am tras 4 ani de zile susținând și ducând o luptă acerbă cu cei din jurul meu, zicând că doar asta mă văd făcând și că fără asta nu am nici un alt drum în viață. De fapt, erau doar piedicile pe care mi le puneam singur. Zic că ,dacă n-am reușit, e mai bine. În sensul că totul se întâmplă cu un scop doar că trebuie să găsim scopul respectiv.

Dacă încerci să-ți duci visul la bun sfârșit și nu reușești să-l îndeplinești, asta nu poate însemna decât că visul pe care l-ai avut a fost cel greșit. Și că trebuie să te îndrepți înspre altceva. 

Știu oameni care continuă ani la rândul să persevereze, nu blamez, fiecare este suma propriilor decizii, bune sau mai puțin strălucite. Dar zic că atunci când nu ai reușit trebuie să mergi în altă parte să cauți ce-ți place. Pentru că dacă nu-ți place e și mai greu să faci ceva.

Eu m-am orientat către Comunicare și Relații Publice, Social Media și alte tâmpenii de genu’. Și mă jur că-mi place maxim ceea ce fac și că n-aș mai putea în momentu de față să stau 12 ore într-o sală de repetiții să fac diverse lucruri specifice. Într-un fel a fost necesar să o dau în bară ca Ronaldinho ca să descopăr altceva și chiar nu regret o secundă acum.

Încep să am o vorbă pe care îmi tot place să o folosesc: Dacă mulți ani mi-a plăcut să fiu în fața oamenilor cu actoria și muzica, acum prefer să fiu în spatele lor. Cred că asta ar fi singura distincție clară între actorie și Comunicare, Social, Relații Publice, bla-bla. În rest atât domeniul ăsta, cât și cel al actoriei sunt la fel de nebune și la fel de pline de neprevăzut și unde mereu găsești lucruri și satisfacții noi care te fac s-o iei din nou de la capăt și să urci tot mai mult în barometru plăcerii profesionale.

Faza e simplă, frați și surori, din punctul meu de vedere, dacă nu ai reușit într-un domeniu, nu e nici un capăt de țară. Înseamnă doar că trebuie să-ți reanalizezi opțiunile și să cauți un alt drum.

Există un drum pentru fiecare, găsește-ți propria cale!

6 comentarii la „Fă orice să-ți îndeplinești visul! Dacă nu ai reușit înseamnă că nu a fost cel corect!”

  1. Pingback: Experiența Webstock | Spectacolul Vieții Cotidiene

  2. Pingback: Viața de student la S.N.S.P.A | Spectacolul Vieții Cotidiene

  3. Pingback: Viața de student la SNSPA - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *