Sari la conținut

Evenimente de Weekend (6 – 8 mai)

De ceva timp mă tot gândesc ca în fiecare vineri să fac un mic rezumat al evenimentelor ce au loc în weekend. Am să numesc rezumatul acesta Evenimente de Weekendasta înseamnă că în fiecare vineri veți găsi colea pe blog evenimentele cu care rezonez și la care consider că merită să ajungeți. Chiar și să aruncați un ochi sau să poposiți mai mult la ele. 😀 Mna, depinde de fiecare.

Evenimente de Weekend 6 – 8 mai

  • Spotlight – am fost anul trecut și nu am prea multe cuvinte să descriu cât de mișto a fost. Sper să se păstreze la fel și anul acesta. Evenimentul a început de ieri și ține până duminică, 8 mai. Pe Calea Victoriei, de la Ateneu până în Piața Națiunilor Unite veți avea parte de multe surprize luminate și colorate. A scris Andreea mai multe.
  • Bucharest Coffee Festival – Dacă văd cuvântul cafea, pentru mine deja sună bine – de joi, 5 mai, până duminică 8 mai, la Crystal Palace Ballroom veți găsi acest festival de cafea. De la ora 10 dimineața până la ora 7 seara. Să tot fie timp pentru savurat o cafea bună. Găsiți mai multe detalii la ei pe site.
  • Crosul IOR 51 – Cu mic cu mare, în Parcul IOR se aleargă sâmbătă de dimineață. Am scris un articol unde găsiți mai multe detalii. Plus de asta, sunt multe alte surprize în parc pentru că parcul împlinește 51 de ani.
  • Etnorama – Am citit dimineață la Cristi despre Etnorama și o să-mi fac un pic de timp să merg, doar așa, să arunc un ochi, nu de alta, dar sună tare bine. Evenimentul se desfășoară de vineri până duminică în Parcul Herestrău în intervalul orar 11 – 21:30 și este gândit ca o sărbătoare a etniilor. Sună mișto.
  • The Gumball 3000 Festival – Nu sunt un fan înrăit al mașinilor și al sutelor de cai putere, dar vreau să ajung să văd cam care-i treaba. Evenimentul are loc sâmbătă în Piața Constituției, de la ora 12 până la ora 10 seara. Puteți vedea unde se află mașinile prin acest live tracking. Și vocile spun că în București vor ajunge în această seară.

Astea fiind spuse, cele de mai sus sunt câteva Evenimente de Weekend la care eu o să ajung și care mi se par foarte mișto. Dacă aveți și alte recomandări pentru mine le aștept cu drag în comentarii.

Așadar, unde ne vedem? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: