Sari la conținut

Evenimente de Weekend 29 – 31 iulie

Am cam chiulit la orele de evenimente de weekend de săptămâna trecută și mă simt nașpa – asta doar pentru că am zis că fac asta în fiecare vineri, la ora 11:30, și nu m-am ținut de treaba asta. Sper să-mi fie cu iertare. Am chiulit și de pe blog, dar nu caut scuze sau alte treburi d-astea. Știu că vă întrebați cam ce facem și noi în weekend în București. Nu vreți să vedem ce evenimente de weekend avem în perioada 29 – 31 iulie? 😀

Evenimente de Weekend 29 – 31 iulie

Marele Picnic ShortsUP – ajuns la ediția a 3-a, se întâmplă în seara asta și mâine, la Grădina Botanică. Treaba e că vor fi două seri cu filme scurte, muzică, proiecții multimedia și ateliere. Programul complet al evenimentului îl găsiți aici. De asemenea, biletele le puteți achiziționa și atunci când mergeți la eveniment, 30 de lei/ seară sau abonament pe două zile la prețul de 40 de lei.

Zilele Unteatru – festivalul a început de ieri, 28 iulie și ține până pe data de 4 august. Așa că, iubitorii de teatru și muzică, se pot bucura pe deplin de Zilele Unteatru. Pe lângă multe piese de teatru, vă puteți bucura și de concerte super faine cum ar fi:

  • pe 29 iulie Lucia – ora 22:00
  • pe 30 iulie Alex Ștefănescu – ora 17:00  și Byron – ora 22:00
  • pe 31 iulie Maria Răducanu și Maxim Belciug – ora 17:00 și Alexandru Andrieș și Sorin Romanescu – ora 22:00

Biletele pot fi achiziționate de aici. Programul și mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook.

Bucharest International Air Show – are loc sâmbătă, de la ora 9 dimineața, la Aeroportul Băneasa. Eu cred că o să fie mișto, partea faină e că intrarea la eveniment este liberă. De la ora 21:30 o să fie și un concert cu Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar și Nicu Alifantis. Mi se pare mișto.

Rock The City – nu cred că mai are rost să vă spun, dar totuși nu putea lipsi din lista asta scurtă de evenimente de weekend. În seara asta, în Piața Constituției îi vom putea vedea pe Muse și pe cei de la Iron Maiden.

Cam astea ar fi câteva evenimente de weekend la care vă recomand să mergeți. Deci, pe unde ne vedem weekend-ul acesta? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: