Sari la conținut

Evenimente de Weekend (27 – 29 mai)

La fel ca în săptămânile anterioare, dacă e vineri și dacă tot bate la ușă timpul liber generat de sfârșitul săptămânii, e timpul să vă dau în scris pe unde să mergeți. Așa că, fără prea multă polologhie – Evenimente de Weekend în perioada 27 – 29 mai.

Evenimente de Weekend (27 – 29 mai)

  • HeyDay Festival – cel mai mare festival de trupe tribute din România. Așa că, dacă sunteți prin București weekend-ul acesta și dacă nu știți unde e muzică bună, vă zic doar că în Parcul Izvor, timp de 3 zile, veți avea o experiență pe măsură. Dacă ești fan AC/DC, Elvis, Metallica, Amy Winehouse, Michael Jackson și mulți, mulți alții, nu mai trebuie să stați pe gânduri. Puteți vedea Lineup-ul complet aici, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului.
  • Femei pe Mătăsari – o să fie un pic complicat să ne împărțim între 2 festivaluri atât de mișto. De ce zic asta? Pentru că Femei pe Mătăsari are loc tot în perioada 27 – 29 mai, 3 zile pline de culoare și cu o stradă ticsită de oameni faini. Găsiți toate detaliile pe pagina de Facebook.
  • Concertul Akua Naru de la Femei pe Mătăsari – demult mă țin să o văd live pe Akua Naru, dar mereu intervenea ceva și nu mai ajungeam la concert. De data asta sunt încrezător că o voi vedea. Concertul are loc sâmbătă, pe 28, la Femei pe Mătăsari.
  • Imagine Festival – e un weekend greu (din punctul de vedere al festivalelor care au loc, firește). Imagine Festival este un eveniment gândit ca o experienţă multisenzorială – muzică, arte vizuale, spații şi ateliere interactive. Așa că, în cazul în care vrei să-ți petreci weekend-ul într-un spațiu chill, Pădurea Snagov „te găzduiește” în perioada 27 – 29 mai. 😀
  • Seara ca în Vamă la FOOD HOOD – FOOD HOOD e un loc mai altfel pentru Centru Vechi, am trecut acum câteva zile pe acolo și atmosfera era atât de chill încât m-a transpus la mare. Mâine seara, de la ora 21 și 17 minute (n-am idee de ce și 17 minute, dar e caterincă 😀 ) are loc o seară ca în Vamă. Cu bere, mici, hamsii, nisip și cozonac (nu d-ăla de-l mâncăm de Paște și de Crăciun, cunoscătorii știu despre ce vorbesc, ceilalți vor afla mâine). :))

Cam acestea ar fi porția de evenimente de weekend. Pe unde mergeți, pe unde ne vedem? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: