Sari la conținut

Evenimente de Weekend 15 – 17 iulie

Chiar dacă toată lumea are news feed-ul plin de postări de la Electric Castle, probabil că toți ne întrebăm ce evenimente de weekend sunt în București în acest sfârșit de săptămână. Adevăru-i că, uitându-mă un pic peste evenimentele pe care le-am salvat pentru voi, mi-am dat seama că e cam slăbuță treaba. Parcă toți au evitat să facă evenimente în weekend-ul acesta tocmai pentru că are loc Electric-ul. Dar, fără prea mare pălăvrăgeală în plus, hai să vă dau mai jos la ce evenimente vă recomand să dați o fugă. 😀

Evenimente de Weekend 15 – 17 iulie

Organic Days Festivalsâmbătă și duminică, dacă vrei un pic de natură chiar în mijlocul orașului, ăsta-i evenimentul la care trebuie să mergi. Se desfășoară la Grădina Verona, Grădina Sticlarilor, J’ai Bistro și Spațiul M60 (care apropo, îi foarte fain, nu cred că am apucat să vă zic). Veți putea vedea fermieri adevărați, bucătari  și artizani cu fel și fel de chestiuțe creative, ateliere și concerte. Programul complet îl găsiți aici și mai multe detalii pe pagina de Facebook Organic Days.

Preview #1 Advertising Week – Blending Creativity – știu că am printre voi iubitori de advertising, mi se pare interesant evenimentul ăsta, d-aia vă și recomand să mergeți (doar să dați un semn că poate ne intersectăm pe acolo 😀 ). Mixul creativității din domenii diferite pentru a realiza un cocktail de concepte menit să demonstreze că lucrurile diferite pot schimba, împreună, preconcepții. Are loc sâmbătă, de la ora 18:00, la 360HUB, invitată este  Irina Petrovici, Grolsch Community Manager la Kubis Interactive. Puteți să vă înscrieți acilea.

Concerte Jazz în grădina casei Filipescu Cesianu sâmbătă și duminică, în fiecare dintre zile de la ora 20:00 până la 22:00. Cum am zis și mai devreme, are loc în grădina casei Filipescu Cesianu, de pe Calea Victoriei. Programul îl găsiți aici, plus de asta, chestiuța și mai mișto este că intrarea este liberă. Așa că, dacă printre ce evenimente de weekend ai bifat se numără și ăsta, e perfect, ne vedem acolo. 😀

Oreo Cheesecake Weekendîmi place mult cheesecake-ul, tocmai de aceea mă gândesc că poate o să vă bucurați și voi la fel ca mine când o să vedeți evenimentul ăsta. 😀 Are loc de pe 15 iulie până duminică, 17 iulie, la ceainăria La Un Ceai. Eu zic să vă rezervați o masă mai repede că s-ar putea să fie dificil după. :))

Garden of Day Dreamsare loc duminică, în Parcul Mogoșoaia, începând cu ora 14:00 și ține până la ora 12. O să puteți să-i vedeți pe băieții de la GOLAN live, lucru pe care-l recomand cu toată puterea de ascultător de muzică bună. Firește că nu vor urca doar ei pe scenă, dar vă las pe voi să descoperiți. Biletele sunt 30 de lei în avas și 40 de lei în ziua evenimentului.

Concert When Violin Meets Guitarsâmbătă, la Roaba de Cultură, în Parcul Herăstrău, începând cu ora 19:30 are loc un mix care mie unul mi se pare destul de interesant, o combinație de clasic și rock. Care, fie vorba între noi, s-ar putea să vă cam placă. Partea mișto este că intrarea este liberă.

Cam astea ar fi câteva evenimente de weekend la care vă recomand să mergeți. Să-mi spuneți și mie pe unde ajungeți, nu de alta, dar poate stăm să povestim la o bere. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: