Sari la conținut

Evenimente de Weekend (13 – 15 mai)

La fel cum am zis și săptămâna trecuta, în fiecare vineri, la ora 11:30, o să pun o selecție de Evenimente de Weekend care mi se par mișto, cu care rezonez și la care mi-ar plăcea să merg. 😀 Mă gândesc că e posibil să vă placă și vouă. Așa că, fără prea multă pălăvrăgeală inutilă, vă dau în scris, mai jos, rezumantul făcut pentru weekend-ul 13 – 15 mai.

Evenimente de Weekend 13 – 15 mai

  • BurgerFest 2016 – nu știu cum vă sună vouă un loc unde să poți alege din peste 50 de sortimente diferite de burgeri, de la peste 17 restaurante participante, dar mie îmi sună tare fain. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun burger, cred că BurgerFest este locul potrivit în care să petreceți câteva ore între 13 și 15 mai. Mai multe detalii despre bilete, locație, alte curiozități și informații, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.
  • AltFest3 zile de rockăreală în Club Fabrica și B52. Nu doar muzica unește oamenii, așa că festivalul va avea parte de ceva diversitate din ce-am văzut, cele mai mișto saloane de tatuaje și cele mai mișto sporturi extreme vor și ele la loc de cinste, bine, fie, plus multe, multe alte surprize. Zic că nu merită să ratați asta. Programul, dar și toate informațiile necesare le găsiți acilea.
  • Deschidere oficială Terasa Monteoru – dacă sunteți în căutare de locuri cool în București și nu ați trecut pragul Terasei Monteoru, eu zic că e cazul să o faceți acum, la deschiderea oficială din acest an. Evenimentul are loc vineri, 13 (sper să nu fie cu ghinion sau ceva), și sâmbătă, 14 mai. Plus de asta, intrarea este liberă. 😀
  • Herăstrău Golden Rush – e un eveniment de tipul treasure hunt – dacă nu ați avut ocazia până acum să faceți un treasure hunt, sper să mă credeți când vă spun că e o experiență mișto care trebuie făcută măcar o dată (după o să mai vreți, vă garantez). Acum, când scriu articolul ăsta, intrând la ei pe site ca să vă dau mai multe detalii, am văzut că locurile s-au ocupat. Dar poate că o să se întâmple mai des chestiuțe d-astea. (cc Asociația Tinerilor Bucureșteni și IQool)
  • Festivalul Luminii – dacă weekend-ul trecut a fost Spotlight, în acest weekend avem tot un eveniment dedicat luminii. În Parcul Carol, sâmbătă seară. „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”, așa sună tema acestui festival de peste 10 ani. Nu vă zic mai multe, vă las pe voi să descoperiți și să investigați problema. 😀 Găsiți multe informații aici.
  • Bookathon – l-am descoperit întâmplător, pe marele tărâm al lui Zuckerberg. Mi s-a părut foarte mișto ideea de a aduce cărțile în prim plan și de a face un maraton al distracției. Sâmbătă, pe 14 mai, la Biblioteca Națională a României vă așteaptă multe lucruri mișto.
  • AstroFest – evenimentul de pe 14 mai va include observaţii astronomice, cursuri, prezentări, ateliere şi expoziţii de astro fotografie. Se va organiza o amplă dezbatere pe tema prezenţei României în industria aerospaţială internaţională, iar Fun Science va susţine un program special dedicat copiilor, „Aventurierii Spaţiului”. La Biblioteca Națională, între orele 16:00 și 23:00. La sfârșit va fi un show Silent Strike și intrarea este liberă. Pe 15 mai, festivalul continuă la Therme.
  • Ziua Internațională a Familiei – habar n-aveam dacă nu vedeam pe Facebook, dacă sunteți în căutare de Evenimente de weekend, în Parcul Tineretului vor avea loc multe activități pentru familii și, în special, pentru copii. Găsiți aici programul și detalii despre activități.

Bun, una peste alta, avem din nou multe evenimente de weekend și asta ne pune și în situația dificilă de a alege la care să mergem. Voi pe la ce eveniment ajungeți weekend-ul ăsta? 😀

2 comentarii la „Evenimente de Weekend (13 – 15 mai)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: