Sari la conținut

Evenimente de Weekend (10 – 12 iunie)

Ce-mi place când avem un sfârșit de săptămână plin de evenimente. Sigur, acum depinde de fiecare la câte ajunge și cum își planifică timpul. Partea mișto e că sunt multe evenimente de weekend, partea nasoleanu este că nu știu cum să ajung la toate. Dar, hai să nu o mai lungesc cu chestiuțe d-astea și să vă dau mai jos, în scris, pe unde puteți să mergeți în București în weekend-ul 10 – 12 iunie.

Evenimente de Weekend (10 – 12 iunie)

  • Street Delivery – nebunia asta de eveniment cred că a fost unul dintre primele evenimente urbane la care am mers. Și, nah, e greu să nu rămână undeva o dragoste pentru el. Ajuns la ediția a 11-a, Street Delivery înseamnă o stradă închisă, multe workshop-uri, un mare perete desenat de cei mai mișto graffări, muzică faină, bere rece și atmosfere foarte tare. Are loc de astăzi până duminică, pe strada Arthur Verona. 😀 A scris și Andreea despre el.
  • Crosul Happy Moves by Coca-Cola  – cum ar fi să alergi îmbrăcat de carnaval? Cam asta se va întâmpla duminică pe o distanță de 5 km în Parcul Herăstrău. Eu am fost la isprava asta anul trecut și fu al dracu de mișto. Participarea este gratuită și cursa începe la ora 10:00, dar e bine să fii acolo mai devreme ca să poți să te înscrii.
  • TeenAir Festivalla Roaba de Cultură se întâmplă niște lucruri drăguțe weekend de weekend (vă recomand să urmăriți pagina lor de Facebook pentru că pun toate evenimentele acolo). În altă ordine de idei, duminică, începând cu ora 15:00 o să fie acest festival de trupe sau artiști ce cântă solo. Toată treaba e la nivel de liceeni sau studenți – scopul e să se aducă un strop de valoare și un strop de promovare pentru trupele participante. Și, dacă mă întrebați pe mine, pe asta ai nevoie pentru succes, valoare și promovare, zic. 😀 Găsiți mai multe detalii aici.
  • B-Fit in The Street – sau, altfel spus, festivalul internațional de teatru în stradă. A început de ieri să fie, câte-o piesă, duminică va sta. :)) Până duminică veți putea vedea teatru în stradă, prin tot Bucureștiul. Programul îl găsiți aici, cu locații, ce piese vor fi și tot ce trebuie. 😀
  • Audience Award Film Festival – un festival care sună promițător, de astăzi până duminică, la Cinema Elvira Popescu și pe strada Arthur Verona, nr 17. Da, are legătură cu Street Delivery-ul pentru că este organizat în parteneriat cu acesta. Puteți achiziționa bilete de aici și programul îl găsiți acilea.

Cam asta ar fi recomandarea mea de evenimente de weekend. Pe unde ne vedem weekend-ul acesta? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: