Sari la conținut

Ești blogger? O să-ți placă evenimentul ăsta! :D

Când m-am apucat de blogging mi-am zis că nu o să mă țină prea mullt, dar între timp îmi place de mor meseria asta de blogger. 😀 Să nu mai zic și de faptul că-mi plac maxim oamenii pe care i-am cunoscut cu ocazia asta și nu ar avea rost să-i enumăr acilea pentru că aș face un articol numai cu asta și nu ăsta-mi e scopul.

Dacă ești blogger sau vrei să-ți deschizi un blog și să vezi cam cum stă treaba cu minunatul tărâm 2.0, e musai să-ți faci un mare semn în calendar pentru data de 8 aprilie.

Pe 8 aprilie, la Hotel Sheraton (fost Howard Johnson), începând cu ora 10:30, are loc un eveniment cu și despre blogging. Bloggle este organizat de ASER (vă ziceam de ei și când am fost la evenimentul despre Advertising – am zis că poate vă vor fi de folos 18 lucruri despre advertising), cu intrarea gratuită și adresat oricui este îndrăgostit de domeniul blogging-ului.

Mai mult decât atât, structura evenimentului se arată foarte faină: la categoria „How I met my blog” îi avem invitați pe Răzvan Pascu, Ariel Constantinof, Denisa Luntraru (dailydreamdecor.com & fashioninmyeyes.com), Gabriela Atanasov, (CEO Sweet Paprika) și Alexandru Ciucă.

În a doua parte a evenimentului avem un panel care pare super interesant și, spre sfârșit, câteva workshop-uri faine. Panel-ul are un subiect care mi se pare profitabil rău – „The past, the present and the future of blogging” – mai ales că va fi cu Alex Negrea, Costin Cocioabă și Cristina Bazavan. După panel vor fi 3 workshop-uri faine, printre care unul cu Cristi Florea – vom afla cum poți obține beneficii din blog.

Dacă vreți să vă înscrieți și să participați gratuit, o puteți face prin intermediul acestui formular de înscriere. Programul, dar și multe alte informații găsiți pe pagina de Facebook Bloggle.

Ne vedem acolo? 😀

6 comentarii la „Ești blogger? O să-ți placă evenimentul ăsta! :D”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: