Sari la conținut

Escape Room-ul îți dă dependență grav

Marți și miercuri am fost la unul dintre cele mai mișto hoteluri din țară – Hotel Alpin (un complex de 3 hoteluri). A fost tare mișto, dar o să vă povestesc zilele viitoare despre asta. Printre toate facilitățile pe care le ai acolo, ai și cel mai mișto centru de escape room-uri. Nu mai mult, nici mai puțin de 6 camere diferite, atât din punct de vedere al conceptului în sine, cât și al dificultății.

Cum a fost prima experiență cu escape room-ul pentru mine

Ei au 6 camere de escape disponibile – A Catching Game, Apocalypse Now, Military, The Investigator, Saw și Psycho. Eu am făcut echipă cu Malaezu, Bianca, Vlad și Andreea cu speranța că le vom dovedi. Am reușit, dar fără experiența lu’ Malaezu, care are vreo 60 de camere la activ, nu cred că reușeam. Fine.

Noi am făcut Apocalypse Now și Military. După ce am ieșit din prima cameră aveam un fel de dependență pe care am mai întâlnit-o doar în copilărie când mă jucam mult pe calculator. Voiam să mai fac una, apoi încă una și tot așa până le făceam pe toate 6. 😀 Am rămas doar la cele două enumerate mai sus, dar a meritat fiecare minut petrecut în cameră.

Demult îmi doream să merg la un escape room, dar întotdeauna găseam ceva mai atractiv de făcut. Faza tare e că acum mă tot uit pe marea grădină a internetului să văd ce camere există și care să fie următoarea mea „țintă”. Și dacă nici asta nu se numește dependență, atunci ce? E fix senzația aia când cineva îți dă un deget și tu vrei toată mâna. Senzația aia în care te gândești câte camere ai putea să faci într-o zi. Și cam asta numesc eu dependență.

Nu o să vorbesc despre experiența în sine și cum ne-am descurcat, puteți citi asta la Malaezu, însă un lucru e sigur – trebuie să mă întorc la Alpin Resort pentru celelalte camere de escape. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: