Sari la conținut

Escape Room Coca-Cola este super mișto

Îmi zice Malaezu acum câteva zile că dacă vreau să merg cu el, Andreea, Marius și Daniela la Escape Room Coca-Cola, la Captive Escape Room. Bineînțeles că nu mi-a trebuit mult, pentru că deja m-a prins din primele 2 cuvinte – Escape Room (ok, hai că-mi era dor) și Coca-Cola (cum aș putea să dau skip la așa ceva când beau Cola aproape zilnic?). 😀

Înainte să vă zic cum a fost experiența în camera cu pricina, trebuie să vă zic că mi se pare super mișto că un brand își face o cameră de escape. Pe bune, mi se pare o treabă mișto gândită pentru public și fain că te adaptezi la noile tendințe, ca să zic așa. Sigur, mulți vor spune că a trecut valul și nebunia escape room-urilor, însă, la cât de mișto e gândită camera asta, eu zic că e un pas bun. Plus că, dacă mă întrebați pe mine, mi-ar plăcea să văd mai multe inițiative de genul ăsta din partea brandurilor.

Cum a fost la Escape Room Coca-Cola

Coca-Cola are o tradiție de vreo 130 de ani în spatele imaginii pe care o știm cu toții acum. Ce mi-a plăcut maxim la Escape Room Coca-Cola este că te cam trece un pic prin această tradiție. Îți arată care a fost prima sticlă, cum arătau casele de marcat branduite cu Coca-Cola și cum funcționau ele, dar și alte elemente pe care nu aș vrea să vi le destăinui ca să nu se piardă bucuria jocului. 😀

Camera în sine mi s-a părut grea. Dar pe cât de grea, pe atât de drăguț și inteligent gândită. Noi am evadat cu 30 de secunde înainte să se termine timpul alocat. 60 de minute. Atât ai dacă vrei să evadezi. Din ce am înțeles de la băieții de la Captive Escape Rooms, cel mai bun timp de evadare din camera asta este undeva la 32 de minute. Și, chiar dacă mi s-a părut greuță, pare-se că este cea mai accesibilă de la Captive (apropo, ei mai au încă 3 camere – LANGDON’S CHALLENGEPUZZLING COLORSCAPTIVE OUTSIDE REALITY).

Chiar dacă este o cameră greuță, o să vedeți că o să vă distrați și nu o să simțiți când vă trece timpul. E mișto că la început o să fiți captivați de atmosfera aia pe care o creează brandul, dar spre final o să fiți toți motivați să ieșiți din cameră. La timp. :))

E o experiență drăguță, și vă recomand să mergeți și voi la Escape Room Coca-Cola, o să vă placă, sunt sigur. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: