Sari la conținut

Am lipsit nemotivat de pe blog, e timpul să mă reîntorc la scris

pe blog

Încă de când am început toată aventura cu blogul, mi-am zis că voi fi constant. Că-l voi crește prin faptul că o să scriu despre lucrurile care-mi plac. Că o să trec repede peste genul ăla de probleme cu „Ok, și eu despre ce scriu azi?”. Că toată aventura asta nu va trece în planul doi. Că orice s-ar întâmpla eu o să continui să scriu.

Sigur că planurile de acasă nu se prea potrivesc cu alea din târg. Ultima jumătate de an a fost un haos maxim în ceea ce mă privește. Terminat o facultate, scris/terminat o licență, susținut o licență, un program foarte haotic și foarte multe lucruri de dus la capăt la job. Multă oboseală, puține ore de somn și mult stres. Firește că în puținul timp liber preferam să mă uit la un serial sau să uit cum trece timpul pierzându-mă în meciul de Fifa alături de prieteni.

Foarte pe scurt, eram într-o dezordine absolut distructivă care nu mă lăsa să fiu deloc productiv. Care mă ținea departe de a-mi pune în practică toate ideile, să pun tot ce-mi trece prin cap pe tarlaua mea 2.0 sau să mă implic în alte proiecte faine care se iveau. Eram într-o criză de gestionare a timpului gravă.

Uitasem cât de mișto e să scrii pe blog și să faci ce-ți place cu adevărat. E timpul să mă întorc din nou la scris! Abia aștept să-mi aștern în mica fărâmă de online toate chestiile pe care le pregătesc. Care sper că o să vă plac atât de tare cât îmi plac și mie. Acum ceva timp mă gândeam care e super puterea mea în online și mi-am dat seama că aceea este scrisul și blogul de față pe care încă-l șterg de praf. E chiar mișto să fii „back in town”, în minunatul ăsta blogosferic. 😀

Până le pun pe toate la punct, poate-mi dați și mie niște tips-uri în ceea ce privește time management-ul. Cum aveți timp să le faceți pe toate într-o zi? 😀

Photo: Visual Hunt

Un comentariu la „Am lipsit nemotivat de pe blog, e timpul să mă reîntorc la scris”

  1. man congrats for being back.stiu si eu cum e sa iti placa un lucru si sa te privezi de el.e tare dulce revenirea si sper sa dureze.
    cu timpul e delicat pt ca ne place intr-un fel sa ne stim ocupati mai degraba decat pierde-vara.e mai incitant,e mai catchy sa spui ca esti busy..when in fact it’s all about our choices.e fain sa te mai deconectezi chiar si de la ce-ti place pt a capata perspective noi.
    pentru a nu pierde antrenamentul in ceva,fiindca totul e ca un muschi,merg pe principiul -small steps are better than no steps- oricat de mici inseamna ceva si te mentin conectat la ce te intereseaza.eu scriu chiar si doua randuri in unele zile doar pentru a nu inceta sa o fac si in alte zile mi-e mult mai usor sa dezvolt.
    spor si inspiratie sa ai !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: