Sari la conținut

Drogul meu – Mâncarea și Pepsi

Mi-am scos câinele afară, m-am relaxat cu un episod din Breaking Bed și mă gândeam ce să mai fac.

Să citesc, da, tare, dar neh.

Să mă uit la încă 4 episoade din Breaking Bed ca să termin și eu sezonul 4. Tare faină și asta, dar parcă n-am chef să stau în pat cu un al 2 lea castron plin ochi cu semințe de dovleac. Zic NU.

Next, ce aș mai putea să fac. Să stau și să mă joc NBA, dar mai intâi să mănânc ceva. Nu e ca și când n-am mâncat acum o oră masa de seară, neh.

Altceva, mai interesant. Să merg să-mi iau o pungă de chips-uri. Perfect.

Ajung la supermarket. Mă duc la raionul cu chips-uri. Arunc o privire fugitivă și văd că Lay’s Barbecue era la reduceri. Perfect! Dar parcă ar mai merge ceva. Mă duc să-mi iau și-o vafă că doar n-am mai mâncat de ceva timp. De fapt, fie vorba între noi, de pe la ora 4, astăzi. OK, zic. Dacă azi am mâncat una de vanilie, acum trebuie să-mi iau una de cacao. Ajung la casă. Un Snickers pus ostentativ se uita la mine și striga neputincios să-l iau acasă și să-l mănânc. Mă abțin, doar de data asta, promit. Plătesc și plec, cu gândul la Snickers.

Ajung acasă, îmi iau laptop-ul, îl pun pe birou, deschid punga de chips-uri, câștig un pepsi la doză. Îmi aduc aminte de Pepsi. (Aici m-am dus să-mi iau Pepsi) 🙂

Mă pun să scriu un articol pe care-l aveam creionat în cap. Dar sfârșesc vorbindu-vă despre mâncare.

Despre mâncare și pepsi, singurele droguri pe care le poți avea la 22:30. Câte bazaconii am înșirat, vă pup, tre să-mi termin punga de chips-uri. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: