Sari la conținut

Dragostea se face în minim 7!?

Urăsc Can-Can-ul ăsta ieftin, jur! Tocmai de aceea o să vorbesc într-un alt mod despre asta. Deci, cum? Dragostea se face în minim 7?

Deci: nu mai pot cu subiectul ăsta cu fata violată, cu violatorii, cu enșpe mii de șcenarii, lume pro, lume contra.

Fotografii cu bărbații adevărați care condamnă violul. Toți sunt bărbați adevărați mai nou. Dacă scrii pe un carton că ești bărbat adevărat care condamnă violul, află că nu ești cu nimic mai bărbat. Ești doar un alt pulărău care susține un caz grav, dar de-o penalitate uluitoare.

A se consemna, NU SUNT DE ACORD CU VIOLUL ȘI NU SUSȚIN PE NIMENI. Dar dragostea se face în..?

Din ce am observat în ultimul timp, și deja este un lucru știut, ce se vinde cu adevărat în România sunt țâțele ( pe prima pagină de preferat ), curul ( cât mai mare și injectat ), curvele ( din ce punct de vedere doriți dumneavostră ) și poveștile cu tinere violate ( dacă sunt și minore este și mai bine ).

Aș fi, sincer, foarte curios dacă în toată media din State de exemplu ( nu că ar fi media din State un punct de referință la nivel mondial ) există articole și promovare a lucrurilor pe care le-am enumerat mai sus.

Tare curios!

Mie mi se pare că se face atâta caz și atâta tam-tam pentru un lucru care li se întâmplă multor alte fete. Care, din punctul meu de vedere, au bunul simț să nu se afișeze public cu ce li s-a întâmplat.

Unde mai pui că parcă se caută o hiperbolizare și un scenariu cât mai pompos care să fie credibil. Nu zic că nu s-a întâmplat, nicidecum, dar, la fel cum a fost și cazul fetei „violate” din Jean Monnet, oare chiar e ușă de biserică fata respectivă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: