Sari la conținut

În martie apare un documentar despre Colectiv

Am evitat mult timp să postez sau să discut pe blog despre tragedia din Colectiv. Pentru că așa am simțit-o. Am vorbit doar despre diferența dintre un accident și un atentat terorist. Văzusem demult că o să apară un documentar despre colectiv.

Primul documentar despre Colectiv – Later Edit: Primul documentar despre colectiv este Un minut și o secundă, realizat de Digi24.

Pe 13 martie, într-o duminică, de la ora 22:00 apare „Dezastrul din Colectiv” ce va fi difuzat pe Discovery Channel. Două lucruri de notat: 1. va avea o durată de 44 de minute; 2. pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Filmul isi propune sa prezinte in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in noaptea respectiva in clubul bucurestean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.

2 comentarii la „În martie apare un documentar despre Colectiv”

  1. Pingback: Un minut și o secundă - documentar #colectiv - Cosmin Cengher

  2. Pingback: Dezastrul din Colectiv - Discovery Channel - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: