Home Actualități În martie apare un documentar despre Colectiv

În martie apare un documentar despre Colectiv

by Cosmin Cengher
2 comments

Am evitat mult timp să postez sau să discut pe blog despre tragedia din Colectiv. Pentru că așa am simțit-o. Am vorbit doar despre diferența dintre un accident și un atentat terorist. Văzusem demult că o să apară un documentar despre colectiv.

Primul documentar despre Colectiv – Later Edit: Primul documentar despre colectiv este Un minut și o secundă, realizat de Digi24.

Pe 13 martie, într-o duminică, de la ora 22:00 apare “Dezastrul din Colectiv” ce va fi difuzat pe Discovery Channel. Două lucruri de notat: 1. va avea o durată de 44 de minute; 2. pe durata acestui program nu vor fi difuzate mesaje comerciale.

Filmul isi propune sa prezinte in ordine cronologica faptele unanim recunoscute care s-au petrecut in noaptea respectiva in clubul bucurestean, evenimentele fiind relatate din perspectiva martorilor care au participat la ele.

De asemenea, programul va contine si o reconstituire a momentelor de dinainte si dupa izbucnirea incendiului. Nick Allder, expert international in efecte speciale, multiplu premiat pentru productii precum Alien (1979) sau Al cincilea element (1997), a luat parte la realizarea acestui proiect in calitate de consultant pentru aspecte ce tin de siguranta.

S-ar putea să-ți placă

2 comments

Un minut și o secundă - documentar #colectiv - Cosmin Cengher 3 martie 2016 - 20:20

[…] câteva zile vă ziceam că pe data de 13 martie o să apară pe Discovery Channel un documentar despre #colectiv. Mai avem […]

Reply
Dezastrul din Colectiv - Discovery Channel - Cosmin Cengher 14 martie 2016 - 8:32

[…] începând cu ora 22, a fost difuzat documentarul despre care vă ziceam acum câteva săptămâni – Dezastrul din Colectiv. 44 de minute în care nodul din gât nu dispare. Un film cu mult […]

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: