Sari la conținut

Despre cum să fii fashionistă bășită pe banii părinților

Este imperios necesar să clarific un lucru de la bun început. Apreciez blogurile fetelelor care aleg să îl nișeze înspre partea de fashion. Însă, fără supărare, unele sunt sub orice critică de slabe, atât ținutele, cât și ce îndrugă ele pe acolo. Să-mi fie fără supărare în cele ce urmează. Nu place să fii fashionistă pe banii părinților..

Ieri, bălănind-o ca de obicei pe Facebook, văd un link al unui blog. Cu o mică descriere pe care sincer nu mi-o mai amintesc exact. Intru, era blogul unei tinere domnișoare, de liceu, evident, care, voia să se facă remarcată în marea lume a domeniului fashion. Zic, ok, hai să văd ce scrie și ce ținute de femei sunt pe aici, dintr-o curiozitate proaspăt născută. Nici eu nu știu de unde, o treabă abisală căreia nu i-am acordat destul timp. Am trecut la cititul propriu zis.

Fata se gândea să ofere sfaturi de cum să se îmbrece tipele în prima zi de școală. Un fel de starter pack sau ce? Din start mi se pare un pic cam penal să te gândești cu nu știu cât timp înainte cum te vei îmbrăca în prima zi de școală. Și apoi mă întreb de ce trebuie să fie o „ținută specială” atunci când începe școala. Trec peste asta și cum își bea ea ceaiul (care prefera să fie Twinings că altfel se strica la cur). Începea să zică cum trebuie să te îmbraci în prima zi. Și să pună poze, ciordite de pe net, cu ținute de prin cataloagele magazinelor sau ceva. Că trebuie să fii specială măcar în prima zi de școală că oricum după o să te trezești dimineața și o să mergi la școală nemachiată și cu păru’ prins. Jură-te, dragă fashionistă, că asta vei face?

Hai să intru încet în partea mea sintetizată ca să nu vă plictisesc cu prostii inutile. Domnișoara cu pricina, din punctul meu de vedere, nu are nici o contribuție la a fi fashionistă și la a propune anumite ținute pentru că, așa cum se observa, pozele erau ciordite de pe meleagurile internetului și ale magazinelor. Este foarte la modă să fii un critic de modă când tu stai în pat și visezi la bani mulți pentru țoale, evident că visezi, fiindcă ești genul de fashionistă de 15-16 ani pe banii lu tatii care bate-n tastatură cu greșeli gramaticale cu duiumul. Deh, e mult mai mișto să te gândești cu ce te îmbraci decât la cum să scrii. E clar că domnișoara în cauză se trezește cu două ore înainte să pună fondu’ de ten și machiaju pe față. Nu de altceva, dar trebuie și industria șmirghelelor să mai câștige un bănuț cinstit. Ca să nu mai vorbesc despre „hainele” pe ca le înșiruia individa că intră în subiectul violurilor și al polemicii dragostea se face în minim 7. Și eu tot n-am înțeles de ce trebuie să fii falsă în prima zi cu o ținută specială și după să te îmbraci ca dracu. Ori te îmbraci bine mereu, ori ți-o arzi urât, zic. Oricum neapărat este să fii fițoasă și să ai numai țoale scumpe. E un must din câte văd. 🙂

Adevărul e că de ce să nu dai prost din taste atâta timp cât nu faci nimic și vin bani de la mamii și de la tatii pentru hăinuțe, nu?

Sursă Foto: Webnell.com

5 comentarii la „Despre cum să fii fashionistă bășită pe banii părinților”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: