De ce o iubești doar de Valentine’s Day? Pe bune, de ce?

14 februarie, Valentine’s Day, perioada aia când totul devine la fel de fals ca Te iubesc-ul cu care toți aruncă în stânga și-n dreapta. Am zis de duda asta, o iubești, dar oare chiar e iubire? Perioada asta cu Valentine’s Day n-o suport din cauza falsității ce se simte în aer, știți vorba aia cu “Love is in the air”? Aș zice mai degrabă “Falsity is in the air”.

De ce zic asta? Pentru că se pare că inimioarele, trandafirașii, căpșunele, bombonele în formă de inimioară, tot tacâmul este pentru ca persoana de lângă tine să vadă c-o iubești. Dar de ce trebuie să vadă că o iubești doar de Valentine’s Day și nu în tot restul anului? Eu nu pot să îmi imaginez cum poți arăta unei persoane atât de multă iubire într-o singură zi. Mi se pare o inepție în toată regula. Să nu mai pun la socoteală că tot în punctul de mototolire a cearceafului se vrea a ajunge în minunata zi a falsității, numită Valentine’s Day. Nu poți fără bombonele și trandafirași, este?

Am citit mai devreme articolul ăsta de la catchy.ro. Mi se pare minunat pentru că ilustrează exact genul de persoane care sunt super-in-love doar atunci când vine ziua asta de rahat. Și dacă vrei să-i faci cadou, s-o surprinzi ca un mascul feroce în căutare de a puncta, încearcă să nu fi la fel de clișeic ca ceilalți masculi frezați, pensați și rași pe picioare. Încearcă ceva mai original, vezi un așa nu aici. Să nu mai zic că dacă nu i-ai făcut nici măcar un cadou în tot restul anului, e un pic cam degeaba să-ți repari “dragostea” taman acum.

Of, era să uit, să vă lăudați musai cu ce-ați primit. Să faceți poze cu botic, cearceafuri ude, sperăm nepătate, multă iubire falsă și cam astea-s punctele pe care trebuie să le atingeți. Ah, dar să le puneți musai pe Facebook ca să vedem și noi. Și, te rog, nu uita de mesajul cu “tE iuBie$c v3aȚa m!A ș’ ocHi M3i! (Și musai 10 rânduri de inimioare și pupici disgrațioși, așa ca voi). 😀

Pupiiii, iubiiii, Xo <3 :* :X?!

2 comentarii la „De ce o iubești doar de Valentine’s Day? Pe bune, de ce?”

  1. Este numeroasa (si in continua crestere) familia celor ce considera ca este “cool” sa arati lumii cat de romantic/romantica esti de Valentine’s day, ce suflet generos si cald ai de Craciun si cat de multa lumina detii la Sfintele Pasti. Deoarece nu este in tendinte sa iubesti, sa te bucuri daruind si sa fii fericit tot anul.
    Ah ! Da ! Mesajul este obligatoriu si este musai sa fie insotit si de un selfie “Ca sa vada fericirea mea toti aia rai care ma urasc !” XO XO XO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *