Sari la conținut

De ce nu va ieși o tipă cu tine în oraș!

Am citit acum un timp articolul acesta și m-am hotărât să scriu și eu pe subiect. Atât cât am văzut în Spectacolul Vieții Cotidiene.

Așadar, de ce nu te va plăcea niciodată o tipă și nu va ieși cu tine?

Motive sunt nenumărate, dar o să încerc să mă raportez la cele mai importante.

Pentru că ești prost! Îmi pare sincer rău dacă te dezamăgesc, dar dacă ești prost, o tipă nu te va pune pe lista sa de ÎMI PLACE TIPUL ACESTA. Nu este necesar să ai cunoștiințe de fizică cuantică, chimie moleculară, să citești toate cărțile despre psihanaliză ale lui Sigmund Freud, să vezi toate filmele de Oscar sau să asculți numai muzică clasică și să stai toată ziua în probleme de matematică ce i-ar face invidioși pe Pitagora sau Einstein (care, apropo, nu putea să calculeze). Dacă ea te va mirosi, nu va ieși niciodată cu tine. Poți să te dai peste cap de câte ori vrei tu, poți să-i aduci câte flori vrei (care, apropo, nu sunt foarte apreciate). Poți să faci ce-ți trece prin cap, însă, ea nu va ieși cu tine. Bine, poate dacă ai destui bani și vrea doar să profite de tine, dar asta-i altă poveste.

Când e prea deștept și nu ai ce să vorbești cu el

Merge în extrema cealaltă a ceea ce-am spus mai sus. Când un tip se pretinde a fi ceea ce nu este și vrea să pară genul inteligent. Chiar dacă ești sau nu, o tipă nu va ieși cu tine niciodată și asta merge perfect cu următor punct:

Când nu aveți subiecte comune

Într-o relație, după mine, cheia succesului este comunicarea. Majoritatea cuplurilor pe care le știu se loveasc de această barieră, uneori indestructibilă care ruinează relații și posibile iubiri foarte frumoase. Când ești în oraș cu o tipă trebuie să ai ce să vorbești cu ea. Și nu, nu despre vreme, ce chiloți ai pe tine, de ce ai chiloții aceia pe tine și despre școală, facultate, etc. Apropo de comunicare, o tipă nu va ieși niciodată cu tine dacă ești agramat. Nu știi să scrii, folosești „K” în loc de „C”, ”vroiam”, „CF”, „VB”, „DC”, atunci e clar că-ți va da cu flit în următoarea secundă, pentru că, din nou, ea nu vrea un prost lângă ea. Vrea pe cineva care să n-o facă de rușine în societate, cineva cu care să se mândrească.

Dacă tragi la sală nu înseamnă că va ieși cu tine.

Dacă ești genul care trage la sală 7/7, 24/24 pentru a face mușchi pentru că așa ea te va plăcea, ei bine, te înșeli. Te înșeli amarnic, nu toate fetele pun accent pe asta. Nu este decât un stereotip prost că ele vor pătrățele și pe ce să pună mână. Nimic mai greșit, ele sunt mai deștepte. Vor pe cineva să le iubească, nu iubesc mușchii, ci pe tine. Mai meditează un pic cu privire la acest aspect. Sala nu te va face mai atrăgător în fața ei.

O tipă nu va ieși cu tine dacă ești plictisitor.

Apropo de ce vorbeam despre subiectele comune. Dacă tu ești în fața ei și taci mâlc, atunci este absolut normal să caute o breșă prin care să se strecoare și să plece dracului de acolo. Dacă nu ești spontan, amuzant, creativ, comunicativ, o vei lăsa rece. Un mic ocean arctic la masa voastră sau, mă rog, în locul unde vă aflați.

Dacă te joci toată ziua și ești genul mega addicted

Dacă ești super addicted și geek atunci ia-ți adio de la tipa pe care o vrei. Dacă tu stai toată ziua și te joci nu știu ce joc și n-ai depășit nivelul de a sta toată ziua cu nasul în calculator sau laptop, nu e prea ok. Ea vede toate acestea și se gândește, pe drept, că nu are cum să aibă o relație cu tine.

Dacă ești ipocrit și acum vorbești cu o tipă și în următoarea cu alta.

Ești un mascul Alpha, care ia fetele ca pradă de război și ca pe o colecție. Dacă îi juri că o iubești când tu de fapt ești în oraș „La Un Cico” atunci este ca și cum nu o vrei. Simte când tu ți-o arzi cu altele și nu o s-o păcălești niciodată că este doar o prietenă foarte bună, pentru că ea știe că nu este doar atât. Nu dai dovadă că ești un gigolo feroce care învârte femeile ca pe paste, ci, mai degrabă, un mitocan de oraș care nu ține cont de sentimente.

Dacă ți-o arzi numai cu dulcegării.

„Pisi, Gărgăriță, Suflețel, Dragostea Vieții Mele, Motănel, Frumoaso, Drăguțo” NU. Aici trebuie să fie marcat cu roșu un mare așa nu! Chiar crezi că aceste apelative te vor ajuta să îi intri în grații? Este foarte forțat și sună a prost gust. Sau dacă vrei, a cocalar infect care n-a terminat 12 clase, e mult 12 clase, 8 clase, și care are barometrul hormonilor la limita superioară și vrea să i-o pună unei tipe. Nimic mai mult.

Dacă n-ai fi amuzant

Nu e nevoie să fii vreun comediant sau un circar înnăscut, dar zâmbetul ei, acel zâmbet sincer, acela este dovada că ești pe drumul cel bun. Dacă ești trist și mediocru, ok, poate îi vei câștiga un pic de simpatie și compasiune, dar nimic mai mult. După ce vă veți lua „La Revedere”, pentru ea vei fi doar un tip cu care a ieșit în oraș, atât și nimic mai mult.

Dacă ai fi gelos înainte să fiți împreună

Urăsc gelozia. Dacă începi să fii gelos și suspicios înainte de a fi împreună cu o tipă atunci poți ieși liniștit cu băieții la o bere. Dacă ești gelos pe foștii sau ești gelos pe proprii ei prieteni nu mai are nici un rost să insiști. Poate că-ți vei da și tu seama că o să fii respins!

Înainte să ieși în oraș cu o tipă, gândește-te de 2 ori înainte la toate aceste lucruri. Ce e nașpa la tine și ce e ok să îmbunătățești.

Până atunci, Să Ne Citim Cu Bine!!!

8 comentarii la „De ce nu va ieși o tipă cu tine în oraș!”

  1. dacă ești geek și mega addicted de jocuri, înseamnă că ești și bun pt că nu te-ai juca mereu dacă ai ierde constant sau dacă ceilalți nu ți-ar râvni calitățile. dacă ești așa, ai 2 calități: ai bani și ești inteligent peste medie plus că deții abilității la o chestie care reprezintă de acum viitorul.
    p.s. eu nu știu niciun joc, nici așa, nici să-l joc, știu doar niște tipi care se joacă și au fete cu adevărat ok lângă ei pentru că, da, chiar îți permit

        1. Raspund la comentariul cu tipii dependenti de jocuri din perspectiva unei tipe,sunt doua faze prin care trece relatia cu un jucator,in primul rand e un plus pt fetele nesigure si foarte geloase,daca baiatul sta si se joaca toata ziua ,n-are nici timp,nici chef de o alta…ii acorda atentie unei singure persoane de sex feminin si incearca cat de cat sa o initieze in tainele lumii lui..dar dupa ceva timp devine anosta rau atmosfera,daca dupa o partida tipul se ridica si se pune la o dota..e ca si cum fata si -ar actualiza statusul pe facebook in timpul actiunii..cand conversatiile n-au niciun fel de legatura cu realitatea sunt captivante,cateva luni…banii castigati din jocuri nu pot tine o tipa care nu vrea decat asta..aptitudinile dobandite de jucatori nu impresioneaza pe oricine,cei care ajung sa le detina sunt persoane foarte pasionate si investesc mult timp si multa energie in asta,dar tocmai din cauza asta pot prezenta alte milioane de puncte slabe intr-o relatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: