Sari la conținut

De ce merg bărbații la curve?!

Sau mai bine zis pseudo-bărbății. Nu am acceptat niciodată ideea de curve. Și când mă refer la curve, mă refer la prostituate. Deci, de ce merg bărbații la curve?

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată.

Mă tot gândesc și de fiecare dată când mă gândesc, nu găsesc nici un argument logic pentru a face asta. Sau poate că există..

Deci, de ce merg bărbații la curve?

Pentru că nu sunt destul de deștepți pentru a avea o femeie lângă ei. Sau pentru a ține o femeie lângă ei. Sau pentru că nu știu cum să se comporte cu ea.

Pentru că o curvă îți îndeplinește toate dorințele. Un fel de Zâna Măseluță în materie de sex. Știu, cu o femeie nu poți face toate lucrurile care-ți trec prin minte. Sau poate că poți, dar, de fapt, nu ai argumentele și imaginația atât de cuprinzătoare încât să o faci să îți înțeleagă gărgăunii. Și în plus, înțeleg că este și mult mai simplu așa. Să te comporți cu ea (cu prostituata) ca și când este ultimul om și să-ți manifești astfel autoritatea. Pentru că vorba aia „Clientul nostru, stăpânu’ nostru”, nu? Și atunci, de ce te-ai duce la o păpușică gonflbilă? Mi se pare sec.

Pentru că ești frustrat din punct de vedere sexual și aici, la curve, găsești alinarea de care ai nevoie și pe care iubita ta nu ți-o poate oferi.

Să-și demonstreze că încă mai pot. Mulți bărbați, cred eu, apelează la asta pentru a-și arăta lor că încă mai pot face ceva cu altă persoană. Că deh, viața este o monotonie tristă, totul gri, și, din când în când mai ai nevoie de ceva care să-ți dea un pic de culoare în viața ta de rahat. Sau poate faptul că faci ceva ilegal și că ești „Bad Ass” alimentează într-un fel sau altul plăcerea de moment pe care ți-o cumperi.

Pentru că o curvă nu o să te întrebe niciodată „De ce îți arunci chiloții în mijlocul casei și ciorapii lângă pat”. Unii ajung în punctul acela al relației când nu-și mai suportă partenera. Și atunci caută în altă parte ce nu au acasă.

Pentru că este mult mai ușor să ai o femeie bătând din palme. Scoțând banuțul din buzunar, fără să-ți bați capul cu sentimente, flori, ieșiri în oraș și alte nimicuri pe care oricum le consideri neinteresante și penibile pentru un tip de teapa ta.

12 comentarii la „De ce merg bărbații la curve?!”

    1. Imi cer scuze baieti,dar nu va sustin parerea,cand un barbat este implicat intr-o relatie si apeleaza la serviciile altei femei,prostituata sau o femeie normala pe care o agata usor si o foloseste,in opinia mea,este in totalitate vina femeii pe care o are langa el,dat fiind faptul ca ea l-a ales..barbatii sunt foarte comozi,cand au ceea ce le trebuie,nu cauta ceva care sa le strice echilibrul,daca o femeie nu poate satisface nevoile unui barbat,inseamna pur si simplu ca inca n-a ajuns la stadiul de femeie..si din pacate unele femele nu ajung femei niciodata..si atunci barbatul incepe sa caute satisfactie.

    2. Pingback: Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!! | Spectacolul Vieții Cotidiene

    3. Pingback: Drumul spre casă în Bucureștiul străzilor pustii | Spectacolul Vieții Cotidiene

    4. Pingback: Drumul spre casă în Bucureștiul străzilor pustii - Cosmin Cengher

    5. Pingback: Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!! - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: