Home Păreri De ce merg bărbații la curve?!

De ce merg bărbații la curve?!

by Cosmin Cengher
12 comments

Sau mai bine zis pseudo-bărbății. Nu am acceptat niciodată ideea de curve. Și când mă refer la curve, mă refer la prostituate. Deci, de ce merg bărbații la curve?

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată.

Mă tot gândesc și de fiecare dată când mă gândesc, nu găsesc nici un argument logic pentru a face asta. Sau poate că există..

Deci, de ce merg bărbații la curve?

Pentru că nu sunt destul de deștepți pentru a avea o femeie lângă ei. Sau pentru a ține o femeie lângă ei. Sau pentru că nu știu cum să se comporte cu ea.

Pentru că o curvă îți îndeplinește toate dorințele. Un fel de Zâna Măseluță în materie de sex. Știu, cu o femeie nu poți face toate lucrurile care-ți trec prin minte. Sau poate că poți, dar, de fapt, nu ai argumentele și imaginația atât de cuprinzătoare încât să o faci să îți înțeleagă gărgăunii. Și în plus, înțeleg că este și mult mai simplu așa. Să te comporți cu ea (cu prostituata) ca și când este ultimul om și să-ți manifești astfel autoritatea. Pentru că vorba aia “Clientul nostru, stăpânu’ nostru”, nu? Și atunci, de ce te-ai duce la o păpușică gonflbilă? Mi se pare sec.

Pentru că ești frustrat din punct de vedere sexual și aici, la curve, găsești alinarea de care ai nevoie și pe care iubita ta nu ți-o poate oferi.

Să-și demonstreze că încă mai pot. Mulți bărbați, cred eu, apelează la asta pentru a-și arăta lor că încă mai pot face ceva cu altă persoană. Că deh, viața este o monotonie tristă, totul gri, și, din când în când mai ai nevoie de ceva care să-ți dea un pic de culoare în viața ta de rahat. Sau poate faptul că faci ceva ilegal și că ești “Bad Ass” alimentează într-un fel sau altul plăcerea de moment pe care ți-o cumperi.

Pentru că o curvă nu o să te întrebe niciodată “De ce îți arunci chiloții în mijlocul casei și ciorapii lângă pat”. Unii ajung în punctul acela al relației când nu-și mai suportă partenera. Și atunci caută în altă parte ce nu au acasă.

Pentru că este mult mai ușor să ai o femeie bătând din palme. Scoțând banuțul din buzunar, fără să-ți bați capul cu sentimente, flori, ieșiri în oraș și alte nimicuri pe care oricum le consideri neinteresante și penibile pentru un tip de teapa ta.

S-ar putea să-ți placă

12 comments

ratzone 16 iulie 2015 - 19:43

curvele sunt ieftine, fetele costă. e un adevăr care doare

Reply
Spectacolul Vietii Cotidiene 16 iulie 2015 - 19:48

Da, foarte sintetizat, mare adevăr.

Reply
ratzone 16 iulie 2015 - 20:03

da

Reply
Shorty 8 august 2015 - 23:07

True,true.

Reply
yona11 23 iulie 2015 - 23:04

Imi cer scuze baieti,dar nu va sustin parerea,cand un barbat este implicat intr-o relatie si apeleaza la serviciile altei femei,prostituata sau o femeie normala pe care o agata usor si o foloseste,in opinia mea,este in totalitate vina femeii pe care o are langa el,dat fiind faptul ca ea l-a ales..barbatii sunt foarte comozi,cand au ceea ce le trebuie,nu cauta ceva care sa le strice echilibrul,daca o femeie nu poate satisface nevoile unui barbat,inseamna pur si simplu ca inca n-a ajuns la stadiul de femeie..si din pacate unele femele nu ajung femei niciodata..si atunci barbatul incepe sa caute satisfactie.

Reply
Spectacolul Vietii Cotidiene 23 iulie 2015 - 23:38

Da, e și asta o perspectivă. E tare fain să aud asta de la o tipă. Da, susțin că bărbatul merge când cea de lângă el nu-l satisface.

Reply
dima 9 august 2015 - 3:05

articolul a fost scris de un virgin

Reply
Spectacolul Vietii Cotidiene 9 august 2015 - 9:55

Ce bine mă simt când mai apar și hateri pe blog. Bine așa 🙂

Reply
Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!! | Spectacolul Vieții Cotidiene 21 august 2015 - 20:35

[…] de Facebook și abia mai apoi să citesc ce era acolo. La fel cum nu dau bani din principiu pe curve și nici să mă piș, la fel nu dau niciun amărât de like – pentru că îl cerșești, la […]

Reply
Drumul spre casă în Bucureștiul străzilor pustii | Spectacolul Vieții Cotidiene 19 noiembrie 2015 - 0:17

[…] Avea un ruj pal ce părea să se întindă pe jumătate din față. Mi-am dat seama rapid că nu aș vrea niciodată ceva de la o persoană de genu’. Chiar nu înțeleg de ce merg bărbații la curve. […]

Reply
Drumul spre casă în Bucureștiul străzilor pustii - Cosmin Cengher 7 ianuarie 2016 - 13:41

[…] Avea un ruj pal ce părea să se întindă pe jumătate din față. Mi-am dat seama rapid că nu aș vrea niciodată ceva de la o persoană de genu’. Chiar nu înțeleg de ce merg bărbații la curve. […]

Reply
Nu, nu vă dau un amărât de like, amărâților!! - Cosmin Cengher 13 februarie 2016 - 15:44

[…] de Facebook și abia mai apoi să citesc ce era acolo. La fel cum nu dau bani din principiu pe curve și nici să mă piș, la fel nu dau un amărât de like – pentru că îl cerșești, la […]

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: