Sari la conținut

De ce aduc băieții flori?

Disclaimer: în loc de fut/ futut/ se fut și alte operațiuni care implică fluide o să folosesc auxiliare.

Asta cu „Hai să dăm flori că așa se face și așa e frumos mi se pare unul dintre CELE MAI MARI CLIȘEE POSIBILE.

Mă tot roade întrebarea asta de ceva zile încoace și am zis că este cazul să împărtășesc aceste gânduri mărețe (Sau poate nu-s așa mărețe).

Boooon! Este timpul să trecem la lucruri cu adevărat serioase. (Sau poate nu-s așa serioase) Văd tot mai des tipi rași pe-o parte, pantaloni mai strâmți decât cei ai tipelor cu care urmează să și-o pună (Sau poate n-o să și-o chiar pună) cu flori în mână. Sau mai bine zis o floare. Mă tot întreb: Da’ de ce, domne? E vreo modă Hippie Funky Hipsterească să aduci flori sau tipele alea chiar asta vor?

O primă întrebare care se impune este: De ce aduc tipii flori la prima întâlnire?

Duma-i simplă – Să impresioneze. Pentru mine toți, hipsterei fără păr pe picioare și sprâncene pensate reprezintă un exemplu de tip foarte redus care nu știe cum să facă să ajungă cât se poate de repede în patul tipei cu care iese. (Sau poate să o atragă pe ea în patul lui) Băiețeii vor să scape de virginitatea agasantă și se prezintă la apel, de preferat în centrul vechi, cu o floare. Aici se impun 3 întrebări:

  1. „De ce doar o floare?”. Ești prea sărac pentru un buchet de 5 trandafiri? 1 – ești sărac, 2 – e ca la mort, 3 – insolvență, 5 – faliment.
  2. „De ce trandafiri?Adică, dintre toate florile tu alegi ce alege tot prostul? Trandafiri..
  3. „De ce în centrul vechi?Simplu și aici: „Păi, ce crezi tu că am strâns degeaba 2 alocații d’ampulea?”

O altă întrebare care mă macină: De ce aduc tipii flori și nu altceva?

Femeile se simt cumpărate, dacă le dai ceva material e ca și cum le tratezi ca pe-o mașină pe care din când în când o mai duci și tu la spălătorie, ceea ce este un pic cam trist. Plus de asta, câte fete crezi că sunt alea care nu se prind că tu vrei doar să le-o tragi? Dar fie.. Se simt pentru moment apreciate, dar după chiar realizează că ai doar intenția asta.

Mă tot gândeam când mai dau bărbații flori. Și, bineînțeles, nu a trebuit să mă gândesc foarte mult. De o „Sărbătoare” mega superficială și falsă, ziua îndrăgostiților. Și atunci când fac o greșeală. Partea mai mișto este că atunci pot face rost de un buchet mai mare sau, în cazuri foarte bune când astrele s-au aliniat la fix, un alt cadou.

Așadar, domnilor, domnișoarelor, hipsterilor, nu e cea mai înțeleaptă idee să luați flori. Fiți și voi mai creativi, mai ingenioși, tipele nu vor ieși cu tipi banali, zic. Dar asta discut în alt post..

Să ne citim cu bine!

Un comentariu la „De ce aduc băieții flori?”

  1. Pingback: De ce merg bărbații la curve?! | Spectacolul Vieții Cotidiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: