Sari la conținut

Nu vrei să mergi la Dakini Festival? Am o invitație pentru tine! :D

LATER EDIT: Soooo sorry pentru mica întârziere de anunțare a câștigătorului. Avem o câștigătoare, biletul la Dakini Festival merge către Matache Alexandra. Felicitări! 😀

În ultimul timp am fost super prins cu examenele din sesiune și cu licența. Așa se întâmplă când nu te apuci de lucruri din timp, dar fie, trecem noi și peste asta. În ultimul timp am tot refuzat să merg la evenimente, viața mea socială tinzând spre un zero absolut. Ceea ce este extrem de trist. Știu că vara e cu vacanță, festivaluri de muzică și ieșiri cu prietenii până noaptea târziu, tocmai de aceea am pentru tine un bilet la Dakini Festival.

Dakini Festival are loc in perioada 29 iunie – 2 iulie 2017 pe plaja virgină de la Tuzla și promite experiențe inedite

Știu, acum probabil te gândești ce-o să se întâmple la Dakini Festival. Well, vei avea parte de 4 zile și 4 nopți de muzică 24 de ore din 24 și multă, multă distracție. Asta pentru că pe cele 3 scene vor evolua artiști și DJ din toate zonele muzicale și din toată lumea:

  • Chill Stage – Desert Dwellers, Solar Fields, Gaudi etc.
  • Psytrance Stage – Astrix, Loud, Liquid Soul etc.
  • Micro Stage – Petre Inspirescu, Half Hawaii, Barac etc.

Sigur că nu e ăsta line-up- ul complet – îl poți găsi aici. Ce altceva vei mai găsi la festival? Spectacole aviatice, workshopuri, cursuri de yoga și atelierele de artă și creație susținute de artiști și maeștri din toată lumea și peste 100 de artiști care vor asigura buna ta dispoziție preț de 4 zile. Sună tentant, nu? 😀

Hai să-ți zic mai bine ce trebuie să faci să câștigi biletul la Dakini Festival. Lasă un comentariu mai jos prin care îmi zici în 3 cuvinte de ce vrei să mergi la festival, iar eu o să extrag un câștigător prin intermediul random.org în seara aceasta. Da, atât de simplu. :))

Ce zici, te bagi?

28 de comentarii la „Nu vrei să mergi la Dakini Festival? Am o invitație pentru tine! :D”

  1. Pentru ca e combinatia ideala intre relaxare, meditatie si petrecere in buza marii. 😀 Si pentru ca dupa ce m-am intors de la AfterHills de 3 zile deja m-am plictisit stand in casa:))(aka in concediu).

  2. Mi-e dor de mare, Mi-e dor de soare, MI-e dor sa merg pe muzica , ” calare” ! :))) hahahaha… Pentru ca pur si simplu vreau!

  3. Pentru că și eu am licența și weekend-ul ăsta ar fi o escapadă până la prezentare (care e pe 6 iulie). Fingers crossed! <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: