Sari la conținut

Cum te simți la 20 de ani?

23 iulie 1995, acum 20 de ani.

Mesaje, telefoane, urări și toată lumea pune clișeica întrebare „Cum te simți la 20 de ani?”

În anii trecuți nu prea știam ce să răspund, însă, acum treburile sunt un pic diferite. Nu cu mult ce-i drept, dar pot spune că mă simt un pic mai cu capul pe umeri și că viața la 20 de ani e tare faină.

Viața la 20 de ani e o fuziune între chill și haos, un joc al extremelor pe care îl îmbrățișez în fiecare zi. Îmi place să cred că sunt un pic mai rațional. Deși, dacă trag linie și merg un pic în trecut, parcă era un pic mai fain să nu supun totul rațiunii și să mă arunc în orice prostie cu capul înainte.

Și dacă vorbim de prostii, cred că n-am nici măcar un regret. Fiecare vreme își are acțiunile ei și scopurile precise. Da, cred că totul se întâmplă cu un scop și, din ce am experimentat până acum, mi s-a confirmat pe deplin asta.

Viața la 20 de ani este foarte mișto, atunci când ai lângă tine oameni faini pe care te poți baza (sau crezi că te poți baza). Mi-a plăcut mereu să am lângă mine oameni de la care am ce învăța, oameni mai deștepți, oameni cu care pot interacționa conform principiilor pe care le am. Oameni cu care pot rezona. Altfel mi se pare în van toată treaba. Oameni sunt puțini, prieteni și mai puțini. Țin să mulțumesc tuturor celor de la care „am furat” câte ceva.

Viața la 20 de ani este „fără griji și fără bani”, zicea Călin Goia de la Voltaj. Ei bine, fără griji pe alocuri și fără bani tot pe alocuri. Viața la 20 de ani este mișto când ai bani, pentru că îi spargi pe toți acum cât mai poți, că după vin alte nevoi.

Viața la 20 de ani e plină de distracție. La fiecare colț, la fiecare dintre noi. Trebuie să știm doar cum să profităm de distracție și-mi place să profit de distracție în fiecare secundă când am ocazia asta.

La 20 este momentul să încerci ce n-ai făcut până acum, zic. Lasă moralitățile de-o parte și ce e bine și ce nu. Bine, acum nu tre’ să dai în cap pe stradă, dar totul trebuie să fie și cu o limită.

Viața la 20 de ani este plină de inspirație, gânduri, idei și lucruri pe care musai vrei să le faci. Și nu trebuie să te oprești până nu le îndeplinești. La mine este o continuă dorință de afirmare, pentru că simt mereu că am ceva de spus și de arătat.

Viața la 20 de ani este frumoasă, jur.

Un comentariu la „Cum te simți la 20 de ani?”

  1. Pingback: De ce te-ai căsători la 20 de ani? Pe bune, de ce? | Spectacolul Vieții Cotidiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: