Sari la conținut

Cum este și cum se mănâncă la Restaurant Asiatic

Pe 7 martie, pe Calea Vitan nr. 11, a avut loc lansarea pentru presă, bloggeri și VIP a unui Restaurant Asiatic de tipul „All You Can Eat”.

Acum o săptămână primisem un mesaj de la Irina, de la HTag PR, cum că dacă m-ar interesa să vin la un eveniment, mai exact la o lansare a unui Restaurant Asiatic. Auzisesem cuvântul magic: mâncare asiatică. Zis și făcut, nu mi-a trebuit prea mult să zic că mă bag.

Am ajuns pe Calea Vitan nr. 11 în jur de ora 7 și mă așteptam într-un fel la un restaurant mai mic, dar m-am trezit în fața unui restaurant pe 3 niveluri care cuprind și 6 separeuri sau salonul VIP, perfecte pentru evenimente private.

După ce am trecut de „bariera VIP”, cea a fotografiilor oficiale, am dat nas în nas cu o scară rulantă ce ne ducea la etajul unde avea loc evenimentul. Mie unul mi-a plăcut asta, jur. 😀

Care-s prețurile la Restaurant Asiatic

Când eram la eveniment am pus poza asta pe Facebook și s-au iscat mici discuții, cum că ar fi scump, vă las pe voi să spuneți dacă vi se pare sau nu scump, având în vedere că mănânci orice și oricât vrei. Prețurile sunt:

 • 29 de lei – prânz, de luni până vineri, între orele 10:00 și 15:00
 • 69 de lei – cină, de luni până vineri, între orele 17:00 și 24:00. 
 • 69 de lei – sâmbătă și duminică toată ziua
 • Tariful pentru băuturi este separat

Cum se mănâncă la Restaurant Asiatic

Având în vedere că este un restaurant de tipul all you can eat, fiecare este liber să-și pună în farfurie oricât poate mânca și de câte ori își dorește. Dar, cu bun simț. Aici mă refer că este specificat ca fiecare client să-și pună în farfurie atât cât poate mânca – lucru de bun simț, de altfel. Mâncarea este variată, la modul că ai tot ce-ți trece prin cap, poate chiar în plus, atunci când mergi la un restaurant asiatic. Ce puteți găsi în vitrine:

 • Sushi – în diferite feluri
 • Fructe de mare (creveți, surimi, baby caracatiță, calamar, picioare de crab). Atât preparate, cât și crude, tocmai bune să le facă un bucătăr cu ochii mici pe plinta încinsă din fața voastră
 • Vită – preparată în mai multe feluri. Dar găsiți și proaspătă, bună de făcut pe plită
 • Porc – preparat diferit, dar și crud.
 • Pește întreg pe care să ți-l punea nea chinezu pe plită
 • Salate – pe care ți le puteai prepara cu orice ingrediente îți doreai
 • Numeroase garnituri, de la noodles până la cartofi picanți sau spaghete prăjite
 • Înghețată, undeva la 4-5 sortimente
 • Prăjituri, cheescake, pateuri
 • Compot și alte fructe
 • Multe altele care este foarte posibil să-mi scape. 😀

Pe cât este de variată, pe atât este de bună. Vreau să spun că la câți oameni erau nu au dat deloc chix și nu a lipsit mâncarea din vitrine. S-a văzut și s-a simțit că mâncarea nu a fost făcută la repezeală, ci, din contră, cu foarte mult gust.

Care-i atmosfera la Restaurant Asiatic

Chelnerii au fost ok, asta în condițiile în care era un eveniment de 200 de oameni, plus alți oameni ce au venit să cineze. A fost un pic cam cald, dar sper ca asta să se remedieze. Muzica a fost cam ca peste tot, bubuială comercială, dar sper din suflet ca acest lucru să fie altfel atunci când nu e vreun eveniment, chiar mi-ar plăcea muzică specifică pentru cultura asiatică, japoneză, pe chill așa. M-ar duce mai mult înspre cultura lor. 😀

Toate ca toate, ar trebui să încercați măcar o dată să mergeți să mâncați la acest nou Restaurant Asiatic de tipul all you can eat. Și să vedeți cum vi se pare, eu zic că o să vă placă. Ca să vă faceți o idee, băgați un ochi pe pagina de Facebook, pe site-ul restaurantului sau pe fotografiile de mai jos. 😀

6 comentarii la „Cum este și cum se mănâncă la Restaurant Asiatic”

    1. Raspunsul era pt Alin; am mancat la Restaurantul Asiatic din Calea Vitan si totul a fost super: ambientul, mancarea si pretul corect. Mancasem de curand si la Caru’ cu bere si am fost foarte dezamagita: servire care lasa mult de dorit, mancarea rece (ciorba de burta si rece si de calitate slaba – adica era mult lungita cu apa) si de pret n-am cuvinte: nejustificat de mare fata de cum at fi meritat. In concluzie: voi mai merge cu drag la Restaurantul Asiatic din Calea Vitan .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: