Cum să iei bacul mai ușor? Cu muzică rap! :D

În liceu ascultam foarte multă muzică rap. Era ca un stil de viață și un mod mult mai mișto de a mă exprima. Am și făcut asta câțiva ani de zile până când mi-am dat seama care-s prioritățile mele și am renunțat la asta. Dar acum e mai simplu dacă te întrebi cum să iei bacul mai ușor. Cu muzică rap, firește. Dacă era asta și când am dat eu examenul era un pic mai simplu. 😀

Dimineața asta, Psihotrop, pe numele lui real Mihai Preda, a scos 2 piese prin care-și propune să ofere o nouă dimensiune învățatului pentru examenul de bacalaureat. Altfel spus, prima modalitate de educație non-formală bazată pe muzica rap.

Eu am mai zis-o, învățământul românesc are nevoie de o abordare fresh și de niște mentalități care pot schimba ceva. Chiar cred că proiectul ăsta al lui Psihotrop are un super potențial și chiar mi-ar plăcea să văd că prin asta o să se schimbe ceva. Și, mnah, poate piesele astea te vor învăța cum să iei bacul mai ușor.

Faza mișto e că astăzi se vor mai lansa încă 2 piese din seria “Mihai Preda”, zic să urmăriți canalul lui de Youtube.

Moara cu noroc

Plumb

O scrisoare pierdută

Acum sunt curios voi ce ziceți, ce metode utilizați ca să luați bacul mai ușor? 😀

4 comentarii la „Cum să iei bacul mai ușor? Cu muzică rap! :D”

  1. Mi se pare tare ideea lui pentru ca stiu sigur de la mine cate versuri mi-au ramas in minte inca din liceu. Cumva ca metodologie seamana cu tape-urile alea de invatat spaniola care erau pe vremuri si pe care le ascultai la walkman. Nu stiu neaparat cat de eficient o sa fie dar macar o sa vezi copii pe strada care striga IOAN SLAVICI DOMNU IOAN SLAVICI si merita doar pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *