Home Muzica Cum să iei bacul mai ușor? Cu muzică rap! :D

Cum să iei bacul mai ușor? Cu muzică rap! :D

by Cosmin Cengher
4 comments

În liceu ascultam foarte multă muzică rap. Era ca un stil de viață și un mod mult mai mișto de a mă exprima. Am și făcut asta câțiva ani de zile până când mi-am dat seama care-s prioritățile mele și am renunțat la asta. Dar acum e mai simplu dacă te întrebi cum să iei bacul mai ușor. Cu muzică rap, firește. Dacă era asta și când am dat eu examenul era un pic mai simplu. 😀

Dimineața asta, Psihotrop, pe numele lui real Mihai Preda, a scos 2 piese prin care-și propune să ofere o nouă dimensiune învățatului pentru examenul de bacalaureat. Altfel spus, prima modalitate de educație non-formală bazată pe muzica rap.

Eu am mai zis-o, învățământul românesc are nevoie de o abordare fresh și de niște mentalități care pot schimba ceva. Chiar cred că proiectul ăsta al lui Psihotrop are un super potențial și chiar mi-ar plăcea să văd că prin asta o să se schimbe ceva. Și, mnah, poate piesele astea te vor învăța cum să iei bacul mai ușor.

Faza mișto e că astăzi se vor mai lansa încă 2 piese din seria “Mihai Preda”, zic să urmăriți canalul lui de Youtube.

Moara cu noroc

Plumb

O scrisoare pierdută

Acum sunt curios voi ce ziceți, ce metode utilizați ca să luați bacul mai ușor? 😀

S-ar putea să-ți placă

4 comments

Bitza 20 martie 2017 - 14:49

Mi se pare tare ideea lui pentru ca stiu sigur de la mine cate versuri mi-au ramas in minte inca din liceu. Cumva ca metodologie seamana cu tape-urile alea de invatat spaniola care erau pe vremuri si pe care le ascultai la walkman. Nu stiu neaparat cat de eficient o sa fie dar macar o sa vezi copii pe strada care striga IOAN SLAVICI DOMNU IOAN SLAVICI si merita doar pentru asta.

Reply
Cosmin Cengher 20 martie 2017 - 15:04

Chiar și 1% dacă-ți rămâne după ce asculți piesele astea, completând cu ce comentarii mai ai tu de învățat, și tot e bine, zic. 😀

Reply
Leo 21 martie 2017 - 20:36

Psihotrop is tha man!

Reply
Cosmin Cengher 30 martie 2017 - 21:59

Yup! 😀

Reply

Leave a Comment

Acest site utilizează cookie-uri! Te rugăm să-ți acorzi acordul cu privire la acest aspect. :) Accept Vezi mai multe

%d blogeri au apreciat: