Sari la conținut

Cum să arăți penibil pe Facebook!?

Unul dintre defectele new media este că-ți cam creează dependență. Stau mult pe Facebook și nu-i cel mai fain lucru. Deși, de când mi-am aruncat televizorul din cameră, Facebook-ul și netul sunt principala sursă de a fi la curent cu ce se mai întâmplă. Astăzi o bălăneam fără pic de chef și am dat de poza asta.

received_879290558785103
Deci cum?
„Noapte bună, viața mea! Te pup, viața mea, te iubesc.” Un monolog interior, verbalizat sau ce? Îi spui propriei vieți că o iubești? Trecând peste faptul că e cam foarte narcisistă treaba, este și mega penibil. În fine, se pare că se voia a fi un mesaj de dragoste între o ea și un el. Vine întrebarea legitimă, zic eu: Dacă este duma voastră, de ce o împărtășești cu alte mii de oameni? Asta cu te iubesc o înțeleg, dar „viața mea” mi-a dat cu virgulă ca √3.
Ori sunt eu redus, ori asta cu „regele meu” mi-a dat finala ca o lovitură de knock out. Păi, cum adică regele tău? Femeile parcă luptau pentru egalitatea în drepturi și alte prostioare de genul și tu vrei să fii supusă?
Jur că n-am pic de iz misogin când spun asta.
Îmi cade foarte greu și nu pot să înțeleg această penibilitate care s-ar vrea drăgălașă, dar până și-n clasa 0 cred că-ți dai seama că nu e ce trebuie.
În orice caz, foarte tare! (Not)

Iubiți-vă mult și nu așa!
Să ne citim cu bine!

2 comentarii la „Cum să arăți penibil pe Facebook!?”

  1. Pingback: Lucrurile nașpa de pe Facebook! | Spectacolul Vieții Cotidiene

  2. Pingback: Lucrurile nașpa de pe Facebook! - Cosmin Cengher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: