Sari la conținut

Infografic: Cum o să arate Social Media în 2016

V-am obișnuit cu infografice mișto despre orice, despre ce remedii poți avea pentru un somn mai bun, 36 de lucruri pe care să începi să le faci de astăzi sau unde visează românii să se angajeze. Astăzi zic să ne uităm la cum va arăta Social Media în 2016.

N-aș vrea să vă răpesc foarte mult din timpul prețios de sâmbătă. Vreau doar să zic că, dacă se va băga butonul de cumpărare (buy button) și dacă poți să transferi bani atât de ușor prin intermediul Facebook Messenger, treaba se schimbă radical. Pentru că totul o să devină mult, mult mai simplu. Bine, acum depinde și cum vor reacționa românii la toată treaba asta. Degeaba merge în State dacă pe meleaguri autohtone nu e adaptată cum trebuie. 😀

Mie îmi sună bine datele astea despre Social Media în 2016, dar mă sperie un pic partea cu Facebook Instant Articles – un fel de blog colectiv al lui Zuckerberg. Zic că mă sperie pentru că oricine o să poată scrie – mă tem că o să devină un mare câmp de texte de dragoste al puștoaicelor de 12 ani către Făt-Frumos din clasa a 5 a, texte murdărite cu detalii ale primei nopți de dragoste în compania unui Făt-Frumos și altele asemenea.

Social Media în 2016 o să arate cam așa:

Social Media in 2016

Voi ce părere aveți? Cum vi se pare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: