Sari la conținut

Cum e noul Burrito de la KFC

*Scriu asta în KFC, după ce m-am conectat la net răspunzând la o întrebare de la Bac. Am avut noroc, a fost ușoară. Tocmai am mâncat noul Burrito de la KFC – hai să vă zic cum a fost. 😀

De dimineață, în timp ce verificam ce mai e nou pe marele tărâm numit Facebook, văd o postare de la KFC în care era prezentat un nou produs. Acum câteva zile mai văzusem că vor urma să scoată ceva, dar nu știam ce. Între timp uitasem, dar mare mi-a fost mirarea când am văzut că este „atât de bun încât nu o să poți să-l mânânci frumos” – dar chiar așa să fie? Ridic din spâncene în timp ce văd că noul produs este un Burrito. Nu stau prea mult pe gânduri și zic că trebuie să-l încerc. Nu mâine, nu săptămâna viitoare sau într-o lună, ci astăzi.

Cum este noul Burrito de la KFC?

E bun, și când zic asta, mă refer la faptul că e gustos rău. Tocmai ce l-am terminat de mâncat și, sincer să fiu, dacă înainte de asta nu știam la ce să mă aștept, acum pot spune că se ridică la așteptări. Puteți opta pentru varianta picantă (pe care am mâncat-o eu și nu a fost atât de hot), dar și pentru cea nepicantă.

Noul Burrito de la KFC conține: piept de pui, brânză Cheddar, orez condimentat, boabe de fasole în sos salsa, salată Iceberg, sos Chipotle (un sos de ardei) și tortilla rumenită. Toată combinația e mișto – mie mi-a plăcut pentru că totul e foarte aromat, deci nu știu dacă o să fie pe gustul vostru dacă nu prea agreați mâncarea aromată.

Cât costă noul Burrito de la KFC?

Prețul Burrito-ului este de 12 lei doar sandwich-ul și 18 lei meniul (cu cartofi medii și băutură medie). Mie mi se pare acceptabil. Merită să-l încercați dacă v-ați plictisit de aripioarele picante sau de crispy strips (bine, știu, nu cred că aș putea să mă plictisesc de crispy strips-uri niciodată, dar asta e cu totul altă poveste). Îmi place că e ceva nou pentru KFC și se diferențiază de alte restaurante fast-food. Ceea ce e un lucru de apreciat.

Am găsit și 3 minusuri: 1) mi-ar fi plăcut să fie un pic mai mare (nu zic că nu m-am săturat, dar dacă nu aș fi mâncat nimic înainte, nu cred că mi-ar fi fost de ajuns); 2) mi-ar fi plăcut varianta picantă să fie un pic mai picantă (o să mai încerc și-n alte restaurante, dar aici nu a fost atât de picantă pe cât m-aș fi așteptat); 3) atât Burrito-ul meu, cât și al Andreei au avut un pic cam mult orez (dar s-a scos prin faptul că e aromat și gustos). 😀

Puteți găsi noul Burrito în toate restaurantele KFC în perioada 6 mai – 7 iulie. Eu zic că merită să-l încercați.

Vă las mai jos câteva poze făcute de mine ca să vă faceți o idee. 😀 Spor la mâncat!

 

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: