Sari la conținut

Cu mic, cu mare, începe Festivalul Național de Teatru!

 

Pasionați dintr-ale teatrului și spectacolelor, astăzi, 23 octombrie, până pe 1 noiembrie se desfășoară cea de-a 25-a ediție a Festivalului Național de Teatru. Bucureștiul devine astfel orașul capitală al teatrului timp de o săptămână.

Anul acesta avem o selecție de 44 de spectacole dintre care putem alege. Unele par foarte mișto și am pus ochii pe ele. Câteva pe care le-am văzut, dar marea majoritate pieselor sunt noi. Unde mai pui că avem și 2 producții străine, The War și Front, spectacole ce pot fi văzute, primul pe 25 octombrie la Teatrul Național București, Sala Mare, cel de-al doilea pe 27 octombrie, la Sala Studio. Agenda și programul oficial al reprezentațiilor le găsiți aici.

M-am uitat de unde îți poți lua bilete. Nu mare mi-a fost mirarea să observ că majoritatea spectacolelor se joacă cu casa închisă. Mai sunt doar câteva spectacole la care vă puteți achiziționa înca bilete, din rețeaua mystage.ro

Dacă nu ați mai trecut de ceva timp prin pasajul de la Universitate, să știți că vă așteaptă o mică surpriză. Timp de două săptămâni, pasajul de la Universitate se transformă în locul de importanță maximă, astfel devine Pasajul FNT. Locul cu informații prețioase legate de festival, interviuri cu actori, sesiuni de autografe și multe alte surprize foarte mișto.

Așadar, pe unde și la ce piese ne vedem? 🙂

Un comentariu la „Cu mic, cu mare, începe Festivalul Național de Teatru!”

  1. Pingback: Omul care mănâncă lumea – atât de REAL și LIBER | Spectacolul Vieții Cotidiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: