Sari la conținut

Cum să plătești cu MasterCard la piață pentru că #asaenormal

Am văzut ieri filmulețul #asaenormal al celor de la MasterCard și mi s-a părut foarte tare. Nu știu dacă ați auzit de campania #doarcucardul care s-a desfășurat anul acesta. Dar treaba e simplă și e foarte mișto făcută – plătești oriunde cu cardul. Chiar și la piață mai nou.

Nu numai că mi se pare mai ușor să plătești cu cardul, dar economisești și mult mai mult timp. Până cauți fix pe fix că tanti de la tarabă n-are să-ți dea rest, până găsești monedele rătăcite prin buzunarele pantalonilor, până primești rest, ei bine, toate astea durează. Dar dacă ar fi POS? Hmm, greu la un prim gând să-mi imaginez cum fiecare comerciant din piață o să aibă POS, ar fi mișto, foarte mișto, dar am o mică urmă de îndoială. Dar pot să sper, nu?:D Dacă o s-o văd pe bunică-mea plătind cu cardul la piață, atunci o să știu că totul se îndreaptă în direcția potrivită. Până atunci.. cifrele nu prea îș faine deloc, s-ar spune că mai puțin de 5% dintre plăți sunt făcute cu cardul.

Dar dacă se poate și la piață acum, poate, poate.  :))

Demersurile MasterCard de încurajare a plăților cu cardul au dus la implementarea primului POS într-o piață din Capitală. Astfel, începând cu 11 decembrie, în Piaţa Hala Traian se poate plăti cu cardul! Chiar și dacă ai două roșii în plasă. „Nu se supără POS” 😀

Pe plan naţional, MasterCard a susţinut în permanenţă initiaţive de stimulare a plăţilor electronice oferind consumatorilor informaţii despre beneficiile la nivel personal ale utilizării cardului, precum rapiditate și siguranţă, subliniind totodată şi efectele benefice asupra creșterii gradului de fiscalizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: