Sari la conținut

Hai să alergăm la Crosul Universității din București!

În ultimul timp am o „sete” de alergat mare de tot. În ultimul timp nu prea am mai avut atât de mult timp pe cât mi-aș fi dorit așa că am alergat mai puțin. De fapt, nu prea am mai alergat de-o săptămână și asta e nasol. Îmi tot caut timp să alerg, dar nu prea îl găsesc. Dar, uite că vin evenimente d-astea mișto unde poți să alergi mai organizat – în weekend-ul ăsta putem să alergăm la Crosul Universității din București.

O cursă de 3800 m, de la Facultatea de Drept a Universității București, până în parcarea Cora Lujerului. Chill, de vară, nimic serios, aș zice. Sâmbătă, de la ora 10:00, până la ora 11:30, traficul va fi oprit, astfel puteți alerga în voie, fără să fiți claxonați sau huiduți (bine, poate doar de prietenii de pe margine). :))

Vă puteți înscrie la Crosul Universității din București și sâmbătă dimineață între orele 7:30 și 9:30. E musai să aveți un act de identitate la voi și, recomandarea mea ar fi, să nu mergeți chiar la 9:30 să vă înscrieți fiindcă mă gândesc că o să fie haos.

Taxa de înscriere la Crosul Universității din București este de 5 lei și banii care se vor strânge vor fi trimiși către Asociația M.A.M.E – o asociație non-profit ce luptă împotriva cancerului la copii.

Deci, ne vedem acolo? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: