Sari la conținut

De ce toată lumea a luat-o razna cu „Cristi, Bă Cristi”?

Dacă citești asta sper din tot sufletul să nu fii unul din cei care postează cele mai noi filmulețe și glumițe cu „Cristi, Bă Cristi”.

Bun, am zis să nu mai hater și să nu mai scriu lucruri negative pe 2016, dar nu prea pot. 😀 Tot internetul este asaltat zilnic cu noi glumițe, meme-uri, alte filmulețe, poze etc. Este vorba despre un filmuleț în care un nene este mușcat de un câine (cred că este Pitbull) și care nene, ce credeți, îl strigă chiar pe stăpânul câinelui. Cum adică cine-i stăpânu? Cristi,  Bă Cristi. („Bă” nu mi-am dat seama, încă, dacă este numele de familie, dar o să aprofundez problema n-o să aprofundez nimic)

Și mai tare este că acest minunat, extraordinar și mai ales amuzant clip (NOT) este pe meleagurile internetului de aproximativ un an. Dar abia acum a devenit viral. Întrebarea mea logică este „De ce toată lumea a luat-o razna cu Cristi, Bă Cristi?” Pe bune, de ce?

Eu mă tot întreb, nu de alta, dar nu are nimic care să-ți rămână în cap după cel vezi. Acum o să ziceți că „Da’ bravo, boss, bine că te uiți tu numai la chestii cu cap”. Nu, dar de ce toată lumea o tot dă cu Cristi în sus și-n jos? Adică, pentru mine, un video sau orice conținut viral trebuie ori să-mi spună o poveste, ori să fie mișto făcut, ori să mă lase cu gura căscată. Atunci da, tată, recunosc cu glas tare că e fain. Dar așa? Nu știu de ce mi se pare că se merge pe spiritul ăsta de turmă, total tâmpit după căpșoru’ meu. Pe sistemul că „Hai să fim în trend!”. Toată lumea se hlizește și se hăhăie la un lucru care nu are nici măcar o importanță sau vreun lucru de valoare. Dar, tare aș vrea să mă înșel, așa e românu. Eveniment (făcut la mișto) cu cea mai mare strigare a lu’ Cristi, montaje video și sute de glumițe – proaste.

V-am mai zis de lucrurile nașpa de pe Facebook, dar asta e ceva aparte. Facebook-ul meu e plin de Cristi, Bă Cristi.. plin de tot felul de rahaturi. Aș vrea să le mulțumesc oamenilor care încă mai au puțină milă de prietenii (fie ei și virtuali) care nu halesc toate mizeriile. Mă înclin.

Amin. Ar putea cineva să-mi dea o explicație logică pentru care a ajuns idioțenia asta virală? Chiar aș fi curios să aflu voi ce părere aveți.

8 comentarii la „De ce toată lumea a luat-o razna cu „Cristi, Bă Cristi”?”

  1. Io am numai admiraţie pentru cetăţeanul ăsta. Să stai cu colţii unui pitbul în cizmă, să rămâi calm sprijinit de gard şi trăgând din ţigare, făcând cel mai raţional lucru posibil în timpul ăsta, şi anume să chemi stăpânul, mie mi se pare o reacţie cel puţin bine cumpănită. Ia gândeşte-te ce se întâmpla dacă dădea dosul şi fugea. De ce unii or râde, mi-e clar: e rasism! De ce ăla care filmează nu face la rândul lui ceva pentru a-l ajuta pe cel încolţit, e idioţenie.

  2. Cosminee, băăăă Cosmineeeeee :)))) Scuze, nu m-am putut abţine.

    Pentru că este o idioţenie şi pentru că majoritatea sunt idioţi. Şi cum majoritatea sunt idioţi, când dau share la o idioţenie, acea idioţenie devine virală.

    Sunt cinic. Îmi place.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: