Sari la conținut

CONCURS: Îți ofer 3 invitații duble la I Am The Rocker Festival

Fani ai rock-ului, iubitori de muzică, hai la I Am The Rocker Festival.

De ce?

Pentru că se anunță a fi unul dintre cele mai mișto festivaluri ale anului.

Unde?

La Romexpo între 4-5 iulie. Distracția este garantată. Și spun asta nu pentru a le face reclamă și atât.

Care-i treaba?

Treaba-i faină rău de tot. Hai să ne distrăm împreună cu muzică bună, bere rece și multe concursuri despre care veți afla în continuare.

Cine va urca pe scenă?

Ca fan al rockului sunt sigur că nu vrei să-i ratezi pe cei de la: Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Soulfly, Kamelot, Carcass, Skindred, Mayhem, Myrath, Arkona, Odd Crew, Terrana, Hang the Bastard, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Breathelast, Goodbye to Gravity, Hatemode, Diamonds are forever, Days of Confusion, Dirty Shirt, QuantiQ, Kistvaen, Target și Blutrina.

Alte chestii faine la I Am The Rocker?

Multe lucruri care personal m-au surprins maxim. Le voi trece succint în revistă: apa plată este oferită gratuit pe tot parcursul festivalului, Overcrowd Bungee-Jumping, Overcrowd Zipline, Beer Championship, Concurs de Pogo, Air Guitar Battle, Cel mai mișto tatuaj, Best Dressed Rocker (păi, ce domne, numai în haine d-alea scumpe, la paradă de modă, și rockării se îmbracă mișto), Lounge Area (poți să citești o carte liniștit și după te încarci cu energie în fața scenei), târg de produse handmade & merch, Food Court (păi, cum? Cu burta goală?), Camping (Doar 9 lei) și multe alte surprize din partea organizatorilor.

Am 3 invitații duble pentru voi!

Ce trebuie să faci de fapt? Sunt tare curios să aflu, printr-un comentariu, care este trupa voastră preferată din festival și să-mi dați și mie spre ascultare piesa aia, aia pe care o ascultați fără să vă plictisiți de ea. Piesa aia care poate să fie pe repeat non-stop fără să vă deranjeze. Piesa aia care-i înnebunește pe vecini dimineața.

Hai la treabă să-mi iei invitațiile că serios de nu merită să ne vedem p-acolo. Câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook a blogului și, de asemenea și pe blog în data de 30 iunie la ora 20:00. Pentru extragere mă va ajuta prietenul meu random.org

Se caută bloggări pentru Festival!!

De asemenea, dacă ești bloggăr și vrei să participi la festival alături de alți bloggări, treaba este la fel de simplă. Dă un mail la andra@phoenixentertainment.ro. După aceea veți primi detaliile de care aveți nevoie. Apropo de bloggări, aceștia vor avea un colțișor amenajat special pentru ei. Un mic colț din Gradina Edenului (Și nu mă refer la terasa din București) unde pot să scrie liniștiți și să uploadeze noutățile și lucrurile faine care se întâmplă la festival profitând de WI-FI cu super viteză.

Hai să ne distrăm împreună și să ascultăm muzică de calitate într-o atmosferă faină.

Bloggări, rockări, oameni, domni, doamne, domnișoare să ne vedem cu bine la Festival.

18 comentarii la „CONCURS: Îți ofer 3 invitații duble la I Am The Rocker Festival”

  1. Mayhem , deoarece cariera lor, de-a lungul istoriei a fost(SI ESTE) extrem de controversata datorita performatelor live violente si bizare plus sinuciderea din 1991 a vocalului Dead (Per Yngve Ohlin ) si uciderea din vara 1993 a chitaristului Euronymous ( Øystein Aarseth) de catre colegul Count Grishnackh (Varg Vikernes) a trupei Burzum ! Era sa ii vad live in 2004 la Budapesta, dar cei cu care trebuia sa merg , s-au razgandit cu zi inate sa plecam, pt ca nici unul dintre ei nu si-au luat la timp bilete de tren SI CULMEA, SE CATALOGAU SI CA „”CEI MAI MARI FANI MAYHEM DIN ROMANIA.””
    Filmarea de la acel concert din 2004 https://www.youtube.com/watch?v=qeuB5ZTPPfI
    Piesa mea preferata de la ei https://www.youtube.com/watch?v=sGOVSNB2MEY

  2. Pingback: Câștigătorii invitațiilor duble la I Am The Rocker | Spectacolul Vieții Cotidiene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: